peki bildiğim kadarıyla söyleyeyim ekran kartı için 39cm e ye kadar yer varEvet . Hiç bir yerde yazmıyor.
11-12 cm olamaz daha fazladır. T6 ULTRA 15.5cm kasan 15.5cm üstü destekliyorsa takabilirsin t6 ultrayıpeki bildiğim kadarıyla söyleyeyim ekran kartı için 39cm e ye kadar yer var
anakarttan şeffaf cama kadar ise yaklaşık 11-12 cm yer var umarım yeterli bilgi verebilmişimdir
4.7 ghz için kaç voltaj gerekirEvet . Hiç bir yerde yazmıyor.
attığım fotoğrafa bak ve düzgün konuşArkadaş baya boş yapmış sallamış yani anakarttan çok kasaya bakmalısınız.
Emir ab dediyse doğrudur o çünkü T6 Şensoydan (!)
İşlemcin nedir ?4.7 ghz için kaç voltaj gerekir
yarın içini açıp cetvel ile ölçücem bilginiz için teşekkürler.11-12 cm olamaz daha fazladır. T6 ULTRA 15.5cm kasan 15.5cm üstü destekliyorsa takabilirsin t6 ultrayı
Ryzen 7 3700xİşlemcin nedir ?
4.7 GHZ yapman için işlemcinin silikonunun çok iyi olması lazım . 4.7 Ghz zor diye düşünüyorum .
Düzgün konuşuyorum bilmediğin konu hakkında burda bilgilendirme gibi konu açma.4.7 ghz için kaç voltaj gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım fotoğrafa bak ve düzgün konuş
Düzgün konuş diyorsun da sende aynı üslup ile konuşuyorsun. T6 Ultra Tuf Evo 5600xt ve b450m-k ile kullanan var. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. T4 ile arasında az mesafe kaldı diye t6 olmuyacak diye bir kaide yok .4.7 ghz için kaç voltaj gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım fotoğrafa bak ve düzgün konuş
Düzgün konuşuyorum bilmediğin konu hakkında burda bilgilendirme gibi konu açma.
tamam abi anladım sizden öğreneceğimDüzgün konuş diyorsun da sende aynı üslup ile konuşuyorsun. T6 Ultra Tuf Evo 5600xt ve b450m-k ile kullanan var. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. T4 ile arasında az mesafe kaldı diye t6 olmuyacak diye bir kaide yok .
Bilgisizce konu açıyorsun sonra burda dedigin şeye bak allah aşkına ya.tamam abi anladım sizden öğreneceğim
Bizden öğrenicesin diye bir şey demedim . Ama istersen öğrenebilirsin. T6 Ultra ile kullanıp yorum yapsaydın daha iyi olurdu.tamam abi anladım sizden öğreneceğim