Neler Yeni

SNOWMAN T6 MI STOK FAN MI

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak azgın
Bütçe
200
Ryzen 3 3300x için stok fan mı daha iyi yoksa
2.el Snowman t6 mi daha iyi

louis bloom

80+ Silver

louis bloom

80+ Silver
Keyfi olarak değiştirmek istesem problem yaşatır mı RGB olduğu için değiştirmek istiyorum aslında
Masraf yapmanıza gerek yok bence şu anki de yeterli ama ambiyans olması ve kasaya farkli bir hava katması açısından diyorsanız siz bilirsiniz ve sorun yaşatmaz daha serin çalışır

5600 stok yeter limi
Render vesaire işler yapmıyor ve kasa hava sirkülasyonunuz iyiyse yeterli kalabilir ama bütçe çıkartabilirim derseniz iyi bir hava soğutucuya geçmeniz mantıklı olur, eski islemcim ryzen 5 5600x'di stok fan yetersiz geliyordu, 5600'de de çok fark olacağını sanmıyorum

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak azgın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masraf yapmanıza gerek yok bence şu anki de yeterli ama ambiyans olması ve kasaya farkli bir hava katması açısından diyorsanız siz bilirsiniz ve sorun yaşatmaz daha serin çalışır

Render vesaire işler yapmıyor ve kasa hava sirkülasyonunuz iyiyse yeterli kalabilir ama bütçe çıkartabilirim derseniz iyi bir hava soğutucuya geçmeniz mantıklı olur, eski islemcim ryzen 5 5600x'di stok fan yetersiz geliyordu, 5600'de de çok fark olacağını sanmıyorum
Elimdeki fazladan stok fan üstüne az miktar ücret teklif ettim kabul ederse geçmeyi düşünüyorum ayrıca sanada teşekkür ederim

louis bloom

80+ Silver

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri

Kanmaguru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali Tarakçı
O işlemciye overclock yapmazsan çöpten farkı kalmıyor o yüzden snowman alman lazım

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Abdullah
5600 stok yeter limi
Sanırım bu kasayla alakalı ekstra macun farkı da olabilir. Benim 70 dereceyi görmedi burada 90 dereceleri görenlerin postlarını gördüm. Bakarsın yüksek sıcaklıklara çıkıyor alırsın bir kule tipi

Top Bottom