Hasdur Bakiye
80+ Bronze
- Bütçe
- 800
Beyler T6 Ultra Halen Alınır Mı Yoksa Daha İyi Olan İşlemci Soğutucuları Mevcut Varmıdır O Fiyat Araloğında ?
ya ben alsammı almasam mı karar veremedim stok fan 86 yı geçmiyor alıyımmı senceYani alınır, Ama çok sesli çalıştığını söylüyorlardı şu sıralar hazır Deepcool indirimi varken AG400 de alınabilir uyguna:
![]()
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ya ben alsammı almasam mı karar veremedim stok fan 86 yı geçmiyor alıyımmı sence
5600İşlemci ne ?
var bütçem alıyorum o zaman sağolunBütçen var ise al, daha iyi soğuyan işlemci daha uzun süre daha yüksek frekanslar demek.
tabikide alınırBeyler T6 Ultra Halen Alınır Mı Yoksa Daha İyi Olan İşlemci Soğutucuları Mevcut Varmıdır O Fiyat Araloğında ?
Hocam Bu Ürünü Gördüm Lakin Bende Fan Olduğu İçin T6 Ultrayı Tercih Ettim Birde 6 Bakır Borulu T6 UltraYani alınır, Ama çok sesli çalıştığını söylüyorlardı şu sıralar hazır Deepcool indirimi varken AG400 de alınabilir uyguna:
![]()
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bende 1050 TL ye id cooling se 224 xts almayi dusunuyordum. Bu iki sogutucu ile arasinda ne kadar fark vardir, aradaki fiyat farka deger mi?