Se-234 güzel bir soğutucudur. Çoğu 240mm sıvı soğutmalarla aynı performansı alırsın.ilk önerinizi düşünüyorum iyi midir??
birde t6 ultra alsam nekadar idare eder
T6 Ultra aşırı mükemmel bir soğutucu. Ama e5 5600x te açok falza ısınıyor. T6 ultra bile yetmiyor. Paranız varsa corsair H100İ alırsanız kafanız rahatlarmerhaba arkadaşlar topluyacağım sistem için soğutucu olarak snowman t6 ultra almayı düşünüyorum
nasıldır?
iş görürmü?
daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum?
işlemci:ryzen 5 5600x
5600X de 3600 gibi 65W.merhaba arkadaşlar topluyacağım sistem için soğutucu olarak snowman t6 ultra almayı düşünüyorum
nasıldır?
iş görürmü?
malesef ya t6 ultra yada ID Cooling SE-224-XTT6 Ultra aşırı mükemmel bir soğutucu. Ama e5 5600x te açok falza ısınıyor. T6 ultra bile yetmiyor. Paranız varsa corsair H100İ alırsanız kafanız rahatlar
Bütçe 500'ken neden T6 alıyorsun ?yada öneri yapabilecek varmı ? bütçe 500 TL
bunu alabilirm yeterli olurmu 5600z için aman aman fazla sıcaklıklar görürmüyüm5600X de 3600 gibi 65W.
Yani ikisi arasında aman maan bir fark olmayacak ve T6 3600'ü gayet rahat soğutuyor, ancak bütçeniz elverirse :
Bunu da bir check edebilirsiniz.ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Görmezsiniz. T6'dan ziyade bunu öneririm.bunu alabilirm yeterli olurmu 5600z için aman aman fazla sıcaklıklar görürmüyüm
Ama olayı tam anlamadım ben.Bütçe 500'ken neden T6 alıyorsun ?
SE-234 kesinlikle öneririm. Bazı 240mm sıvı soğutuculardan iyi.
Canavar desem yeridirmerhaba arkadaşlar topluyacağım sistem için soğutucu olarak snowman t6 ultra almayı düşünüyorum
nasıldır?
iş görürmü?
r5 5600x diyecektim pardonGörmezsiniz. T6'dan ziyade bunu öneririm.
Ama olayı tam anlamadım ben.
suan bu soğutucuyu alırsam bütçem için daha iyi olacak https://www.trendyol.com/id-cooling...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.79.7Görmezsiniz. T6'dan ziyade bunu öneririm.
Ama olayı tam anlamadım ben.
Evet. T6'dansa onu alın.r5 5600x diyecektim pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
suan bu soğutucuyu alırsam bütçem için daha iyi olacak https://www.trendyol.com/id-cooling...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.79.7
bunu önerir misiniz?