DeadlyPants
80+
Eyvallah taktım ,geri çıkartırken nasıl çıkacak ha olurda termal macun değiştirmek istesem.Klipse basıyorum çıkaramadımtornavida ile anakarttaki plastiği biraz gevşet, klipsi oturt geri sık. ben böyle yaptım hemen oldu
soğutucunun hangi tarafa doğru takcağını biliyormusun yönü önemli çünkü.Arkadaşlar merhaba soğutucuyu takmaya çalışıyorum üst taraf geçiyor diğer alt tarafa klips yetişmiyor ne yapmalıyım.
soğutucunun hangi tarafa doğru takcağını biliyormusun yönü önemli çünkü.
Böyle taktım.soğutucunun hangi tarafa doğru takcağını biliyormusun yönü önemli çünkü.
doğru takmışsınız hocamMesaj otomatik birleştirildi:
Böyle taktım.
Böyle taktım.soğutucunun hangi tarafa doğru takcağını biliyormusun yönü önemli çünkü.
Teşekkürlerdoğru takmışsınız hocam
Bastırarak oturttuğunuz tarafa soğutucuyu itip demiri çıkardığınız da çıkacaktır ama dikkat edin AMD işlemciler soğutucuyla beraber yerinden çıkabiliyor.Eyvallah taktım ,geri çıkartırken nasıl çıkacak ha olurda termal macun değiştirmek istesem.Klipse basıyorum çıkaramadım
yemek yiyordum doğru takmışınız. ben 160 TL'ye almıştım gerçekten çok iyi soğtucu boşta 40 derecelere oyunlarda 60 geçmiyor ryzen 5 3600Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle taktım.
Bendede Ryzen 5 3600 vardı ,bu soğutucuyu aldım baya kişi öneriyordu.yemek yiyordum doğru takmışınız. ben 160 TL'ye almıştım gerçekten çok iyi soğtucu boşta 40 derecelere oyunlarda 60 geçmiyor ryzen 5 3600