![streamable.com](https://cdn-cf-east.streamable.com/image/5q9w3n.jpg?Expires=1613950140&Signature=dPlhsyuM1C3WtOTw8sQUesi3BefooM3LOeSNLkbYnGmDpk3ZYQaPBluerGE1sc5u7nVP0mEp0vp1p0lpc3xyMiS1xm6dukzG8WzpaAdKqd0w~vRd45Xgxd0C8Pc8RfseAfVj7lACDMTE50pn~q3HhRaOjVKOSxq011De7hVrNiMPAsuGCgM8GRp664YGph4A8zyF1q0DU6OyRAkz4vs5V8p6s~PacOTx-SJKpWRYkD14rIEtxlegop-D2eobnHrVNOH1Qui4d~1WDm2A2GmTf5vLdQEs5NDGN98rl4pb9cF5e9YwcvMWTp1NhbkklsZrzpX-3lG~6Z3voB51F5wrDQ__&Key-Pair-Id=APKAIEYUVEN4EVB2OKEQ)
Baya rahatsız edici geldi. Sizde nasıl sesi böyle mi?
Hadi bee. Takana kadar canım çıktı. Tekrar iadesiydi takışıydı falan. Ağlayacam şuan. Bu nası işkendim sahibim böyle bir ses duymuyorum
Bence fan yerlerini değiştirmesine gerek yok öncelikle bios'tan CPU_FAN'ı silent moda almayı deneyin, eğer düzelmezse, iade veya fanların yerini değiştirme yöntemlerini kullanabilirsiniz. @ensar580Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım bu sorunu 2 fan var ya yerlerini değiştirerek çözmüştü çünkü öndeki fan turboda çalışıyordu ve yüzden ses yapıyordu. Bence sende bir dene bana soğutucu önerirken demişti de ben arctis freezer 34 almıştım yinede.
Aldım ve etki etmedi. Yalnız şöyle bi sorun var. Sesler ekran kartından mı t6 ultradan mı geliyor emin değilim. Hangisi olduğunu nerden anlarım?Bence fan yerlerini değiştirmesine gerek yok öncelikle bios'tan CPU_FAN'ı silent moda almayı deneyin, eğer düzelmezse, iade veya fanların yerini değiştirme yöntemlerini kullanabilirsiniz. @ensar580
t6 ultranın arka fanından geliyor o ses.Aldım ve etki etmedi. Yalnız şöyle bi sorun var. Sesler ekran kartından mı t6 ultradan mı geliyor emin değilim. Hangisi olduğunu nerden anlarım?
Peki benden ses gelirken yukarıdaki arkadaş kendisinden gelmediğini söylemiş. Sizce neyden kaynaklanıyor bu, nasıl düzeltebilirim?t6 ultranın arka fanından geliyor o ses.
Fanların yerlerini değiştir. Sonra da biostan silent veya standard moda al. Sorun soğutma bloğunda değil bu arada. Fanın kauçukları yetersiz kaldığından ses çıkmaması için gereken payı sağlayamıyor.Peki benden ses gelirken yukarıdaki arkadaş kendisinden gelmediğini söylemiş. Sizce neyden kaynaklanıyor bu, nasıl düzeltebilirim?
peki neden yukarıdaki arkadaşta olmazken bende oluyor? değiştirince kauçuklar yeterli gelir mi? cevap verirsen sevinirim. şuan çıkarıp iade etmek ile fanların yerlerini değiştirmek arasında kaldım.Fanların yerlerini değiştir. Sonra da biostan silent veya standard moda al. Sorun soğutma bloğunda değil bu arada. Fanın kauçukları yetersiz kaldığından ses çıkmaması için gereken payı sağlayamıyor.
Belki yukarıda ki arkadaşın ses algılaması daha farklıdır sana göre normal olmayan şey ona göre normaldir dene.peki neden yukarıdaki arkadaşta olmazken bende oluyor? değiştirince kauçuklar yeterli gelir mi? cevap verirsen sevinirim. şuan çıkarıp iade etmek ile fanların yerlerini değiştirmek arasında kaldım.
O arkadaşta niye olmamış, bilemiyorum. Fanların yerlerini değiştirince o ses gelmez.peki neden yukarıdaki arkadaşta olmazken bende oluyor? değiştirince kauçuklar yeterli gelir mi? cevap verirsen sevinirim. şuan çıkarıp iade etmek ile fanların yerlerini değiştirmek arasında kaldım.
Çok teşekkürler deneyeceğimO arkadaşta niye olmamış, bilemiyorum. Fanların yerlerini değiştirince o ses gelmez.
Bende de t6 ultra var. İlk alıp taktığım zaman o ses vardı. Fanların yerlerini değiştirip, düzelmiştim. daha sonradan soğutma bloğunun fanlarını bununla değiştirdim. stres testlerinde üzerinde gelen fanlardan 3 derece daha düşük sonuç aldım. Rainbow fanları egzoz olarak kullanıyorum şuan. https://www.teknobiyotik.com/donani...-gaming-kasa-fani-ar-acfan00115a-kutusuz.html