Atarsanız çok iyi olur.bayramdan sonra alacağım alınca testlerini atarım sıcaklıkları
bi bakalım umarım ramlere değmez.Atarsanız çok iyi olur.
ben test edip atarım.Güzele benziyor alıp test edesim geldiAma bu model T6 Ultra'dan daha küçük fanları da 90mm zaten. T6 Ultra'nın fanları 120mm ama bakalım 3 tane fanının olması ne gibi bir değişim sağlayacak merak ettim
T6 ultrayı tahtından düşürebilecek bir soğutma belli olmaz belki soğutması kötüdür t6 ultra krallığını sürdürürSizce yeni bir T6 Ultra olabilir mi? Hem 6 Bakır kanallı hem 3 Fan ve güzel duruyor. Aranızda kullanan var mı?
90mm olsa bile 3 fan, daha fazla performans verir diye düşünüyorum.Güzele benziyor alıp test edesim geldiAma bu model T6 Ultra'dan daha küçük fanları da 90mm zaten. T6 Ultra'nın fanları 120mm ama bakalım 3 tane fanının olması ne gibi bir değişim sağlayacak merak ettim
12 bakır kanallı değil mi bir tarafta 6 diğer tarafta da 6Sizce yeni bir T6 Ultra olabilir mi? Hem 6 Bakır kanallı hem 3 Fan ve güzel duruyor. Aranızda kullanan var mı?
Hayır, ikisi birbiri e buluşuyor. Toplam 6 Bakır kanallı.12 bakır kanallı değil mi bir tarafta 6 diğer tarafta da 6