Neler Yeni

Yardım Snowpiercer 4. Sezon nereden izlenir?

swxlvr

80+
Snowpiercer'ın 4. Sezonunu korsan olmayacak şekilde nereden izleyebilirim? Netflix'de 3. Sezona kadar var, haklarını filan mı satmışlar olay nedir tam olarak? Netflix dizisi değil mi bu arkadaş? Korsan kullanan arkadaşım izliyor, benim 4K üyeliğim varken yine düşük bitrate ile izleyip paramla rezil oluyorum. 😃

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Birol Olcaytürkan
Snowpiercer'ın 4. Sezonunu korsan olmayacak şekilde nereden izleyebilirim? Netflix'de 3. Sezona kadar var, haklarını filan mı satmışlar olay nedir tam olarak? Netflix dizisi değil mi bu arkadaş? Korsan kullanan arkadaşım izliyor, benim 4K üyeliğim varken yine düşük bitrate ile izleyip paramla rezil oluyorum. 😃
4.sezonun haklarını AMC aldığı için Netflix Türkiye'nin onlarla şimdilik bir anlaşması yok. 4.sezon Amazon Prime Amerika'nın kütüphanesinde. VPN ile Amazon Prime üyeliğiniz varsa izleyebilirsiniz ama her vpn olmuyor. Express VPN ile izleyen varmış. Express VPN de 30 gün içinde para iadesi var. 5 dolarlık kampanyalı paket alıp diziyi izledikten sonra para iadesi alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Jon Snow
Bu yüzden korsan izliyoruz işte Bir dizinin yarisi bir platformdayken diğer yarisi başka bir platformda oluyor. Bu saçmaliklara katlanip para ödemek gerçekten en hafif tabiriyle saflik :)

Top Bottom