haklısınız zaten hocam bende rahatsız oluyorum ama klasik kış ayı şikayet etseniz bir şey çıkacağını sanmıyorumbu gidişle bende zehirlenicem iklim bakanlığına şikayet etsem ne derler
Saat 6 gibi yakmaya başlıyorlar nefes alamıyorum camı açıyorum sigara kokusundan daha berbat bi koku geliyo spor yapıcam başım dönmeye başlıyo koku yüzünden. Şikayet edilinebilir birşeymi
hayır şikayet edebilir. 21. yüzyılda ne sobası, başka bir arkadaşın başına gelmişti daha yeni bu forumda şikayetle kapattırmış.sanmıyorum insanlar ısınmak için yakıyor sonuçta
şikayet edip adamın sobasını mı kapattırmış (istanbul)hayır şikayet edebilir. 21. yüzyılda ne sobası, başka bir arkadaşın başına gelmişti daha yeni bu forumda şikayetle kapattırmış.
hangi il buarada?
yuzyilla sobanin ne alakasi var kardesimhayır şikayet edebilir. 21. yüzyılda ne sobası, başka bir arkadaşın başına gelmişti daha yeni bu forumda şikayetle kapattırmış.
hangi il buarada?
evet. ankarada oturuyormuş. istanbulsa ve yıl 2023 ise yakamaz soba felan. ara polisi.şikayet edip adamın sobasını mı kapattırmış (istanbul)
imkan varken hala sobaya odun atan mağara adamları benim sağlığımı etkileyemezyuzyilla sobanin ne alakasi var kardesim
binada olduğu için kapatmışlar, binada değilse kapatmazlar.hayır şikayet edebilir. 21. yüzyılda ne sobası, başka bir arkadaşın başına gelmişti daha yeni bu forumda şikayetle kapattırmış.
hangi il buarada?