Neler Yeni

Soğukta Açılan Bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Yavuz
10-15 Derecede yaklaşık 8-9 saat kapalı duran bilgisayar ,8-9 saat sonra açılırsa monitörde veya bilgisayarda bir sorun çıkartır mı ? (nem, vs.)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bizim evde yalıtım yok, kışın bilgisayar soğuk odada duruyor ve kış geceleri 0 derecenin altına düşen sıcaklıkta bilgisayar açıyorum, kaç senedir hep aynı. Herhangi bir sorun olmaz.

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
10-15 Derecede yaklaşık 8-9 saat kapalı duran bilgisayar ,8-9 saat sonra açılırsa monitörde veya bilgisayarda bir sorun çıkartır mı ? (nem, vs.)
bir sorun olmaz zaten herkes böyle kullanıyor gönül rahatlığı ile kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hızlı soğumadığından sorun olmaz bizdede durum aynı hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım
Bazı yerlerde monitör de sorun çıkabilir diye okudum hani soğukta bekledikten sonra açılacak ve sonuç itibariyle nem olucak bu nem monitöre zarar vermez heralde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hızlı soğumadığından sorun olmaz bizdede durum aynı hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım
Bazı yerlerde monitör de sorun çıkabilir diye okudum hani soğukta bekledikten sonra açılacak ve sonuç itibariyle nem olucak bu nem monitöre zarar vermez heralde ?

Avian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Gizem
Nem olacak derken? Soğuk yerde nem daha az olur. Hatta kışın hava daha kuru olur. İnsanlar evlerine buhar makineleri alıyor kışın evi nemlendirmek için. Yine kışın statik elektriklenme daha fazla olur herkes birbirine dokununca çarpılır havanın kuruluğundan dolayı. Elektrikli aletler soğukta daha iyi çalışır diye düşünüyorum ben. Isınma sorunu olmuyor istediğin gibi oyun oynuyorsun. Yazın PC ısınıyor makine kendini nasıl soğutacağını şaşırıyor. :D Uzmanlar daha sağlıklı bilgi verirler tabi ama benim fikrim bu yönde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,174
Üyeler
163,438
Son üye
yusufsenns
Top Bottom