Soğutma mı yoksa mouse mi

ReliveF

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
1000
Beyler son zamanlarda mousem bozuldu 50tllik ucuz bişey aldım bu çok kötü 700 800 param var ama işlemcimde çok yanıyor böyle 95 sabit her oyun ondan size sorayım dedim sizce soğutma mı yoksa muase mi yoksa ikisi beraber alınabilinir mi 700 e

İşlemci modeliniz nedir? Şöyle bi kombinasyon yapılabilir

Beyler son zamanlarda mousem bozuldu 50tllik ucuz bişey aldım bu çok kötü 700 800 param var ama işlemcimde çok yanıyor böyle 95 sabit her oyun ondan size sorayım dedim sizce soğutma mı yoksa muase mi yoksa ikisi beraber alınabilinir mi 700 e
işlemci ne model

r5 3600 malum işlemci yanıyor ve daha kaliteli bir mouse olursa güzel olur ya

Benim attığımın sensörü fiyatında çok iyi bir sensör bunuun sensörü rezalet benim attığım daha mantıklıdır
bir test göremedim bu işelmci soğutucu için daha yaygın bir marka seçme şansımız olabilir mi incelemek için

bir test göremedim bu işelmci soğutucu için daha yaygın bir marka seçme şansımız olabilir mi incelemek için
Snowman kullanıcıları var forumda onlar yazar belki f/p ürünleri var. Abdullah Abi de zamanında farklı bir modelinin incelemesini yapmıştı markanın. Bu bütçede mose ile beraber daha mantıklı bir seçenek yok gibi

Snowman kullanıcıları var forumda onlar yazar belki f/p ürünleri var. Abdullah Abi de zamanında farklı bir modelinin incelemesini yapmıştı markanın. Bu bütçede mose ile beraber daha mantıklı bir seçenek yok gibi
kanka ben biraz daha para buldum 1000tl civarı böyle bir kombin bulabilir misin bir kaç kat daha iyisi olcak şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o islemcinin o kadar isinmasi normal degil stok fanla oyunlarda 60 derecelerde gezmeli hadi sicak hava filan max 70
ısınıyor valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,754
Üyeler
191,160
Son üye
mutibaba
Geri