Demir yetişmiyor galibaKırmızı ile gösterdiğim yerleri fanı oturttuktan sonra baskı uygula tak diye oturur zatn
Demir yetişmiyor galibaKırmızı ile gösterdiğim yerleri fanı oturttuktan sonra baskı uygula tak diye oturur zatn
Tamam bastır işteSon kez şöyle bi fotoğraf atıyorum doğru mu diye emin olmak için.
EvetSon kez şöyle bi fotoğraf atıyorum doğru mu diye emin olmak için.
Macun sürmeden mi koyuyorsun bide çok ısınır perfonmans düşer haberin olsunSon kez şöyle bi fotoğraf atıyorum doğru mu diye emin olmak için.
Macunu bir kaç gün içinde değiştireceğim zaten kısa süre böyle kalcak.Macun sürmeden mi koyuyorsun bide çok ısınır perfonmans düşer haberin olsun
Anladım takabildin miMacunu bir kaç gün içinde değiştireceğim zaten kısa süre böyle kalcak.
Ben şimdi bastıracağım ama klipsi çekip fandan mı bastıracağım yoksa direk klipsten mi? Klipsi bastırırsam takıcağım delik fanın gerisine doğru gidiyor.Macun sürmeden mi koyuyorsun bide çok ısınır perfonmans düşer haberin olsun
Şu soruyu tekrar sormak istiyorum çünkü demir yetişmiyor.Ben şimdi bastıracağım ama klipsi çekip fandan mı bastıracağım yoksa direk klipsten mi? Klipsi bastırırsam takıcağım delik fanın gerisine doğru gidiyor.
Fanı da klipside çek aynı yöne çekmeden bastırırsan klips geride kalırŞu soruyu tekrar sormak istiyorum çünkü demir yetişmiyor.
Yapabildiniz miŞu soruyu tekrar sormak istiyorum çünkü demir yetişmiyor.
Maalesef hala deniyorum ama demir yetişmiyor.Fanı da klipside çek aynı yöne çekmeden bastırırsan klips geride kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapabildiniz mi
Hocam fanıda demiri de çekeceksiniz çekmekten korkmayın. Daha sonra çekerken aynı zamanda aşağı doğru bastıracaksınız. Bu aşamanın püf noktası demiri sıkıca çekmek.Maalesef hala deniyorum ama demir yetişmiyor.
Yok hocam çok fazla güç veriyorum çekiyorum parmaklarım ağrıma seviyesinde acaba başka yerde mi hata yaptım?Hocam fanıda demiri de çekeceksiniz çekmekten korkmayın. Daha sonra çekerken aynı zamanda aşağı doğru bastıracaksınız. Bu aşamanın püf noktası demiri sıkıca çekmek.