H hilas0 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 545 Dahası Reaksiyon skoru 204 İsim Salih 31 Ocak 2024 #27 Aybi4 yazmış: Yok hocam çok fazla güç veriyorum çekiyorum parmaklarım ağrıma seviyesinde acaba başka yerde mi hata yaptım? Devamı için tıklayın... Video çekme şansınız varmı işlemi uygularken veya çekebilecek farklı birisi varsa
Aybi4 yazmış: Yok hocam çok fazla güç veriyorum çekiyorum parmaklarım ağrıma seviyesinde acaba başka yerde mi hata yaptım? Devamı için tıklayın... Video çekme şansınız varmı işlemi uygularken veya çekebilecek farklı birisi varsa
A Aybi4 80+ Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 33 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ayberk Özdağ 31 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 hilas0 yazmış: Video çekme şansınız varmı işlemi uygularken veya çekebilecek farklı birisi varsa Devamı için tıklayın... Şimdi ekran kartını çıkarıp soğutucuyu taktım çok teşekkür ederim her şey için.
hilas0 yazmış: Video çekme şansınız varmı işlemi uygularken veya çekebilecek farklı birisi varsa Devamı için tıklayın... Şimdi ekran kartını çıkarıp soğutucuyu taktım çok teşekkür ederim her şey için.
H hilas0 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 545 Dahası Reaksiyon skoru 204 İsim Salih 31 Ocak 2024 #29 Aybi4 yazmış: Şimdi ekran kartını çıkarıp soğutucuyu taktım çok teşekkür ederim her şey için. Devamı için tıklayın... Rica ederim sevindim sizin adınıza
Aybi4 yazmış: Şimdi ekran kartını çıkarıp soğutucuyu taktım çok teşekkür ederim her şey için. Devamı için tıklayın... Rica ederim sevindim sizin adınıza