Soğutucu fanımın yaprağı kırıldı

Eren10

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar sanırım bugün hava tutarken kompresörden fan yaprağının birini kırdım ses yapmaya başlamıştı farkettim kırık olduğunu bu ses burdan mı geliyordur. Bir diğer sorum bu fanı ben nasıl tamir edebilirim yapıştırmalımıyım yapıştırayım derken diğerlerini de kırarmıyım.
IMG_20220712_131847.jpg

Merhaba arkadaşlar sanırım bugün hava tutarken kompresörden fan yaprağının birini kırdım ses yapmaya başlamıştı farkettim kırık olduğunu bu ses burdan mı geliyordur. Bir diğer sorum bu fanı ben nasıl tamir edebilirim yapıştırmalımıyım yapıştırayım derken diğerlerini de kırarmıyım.Alıntıyı görüntüle
Bilgim yok ama yapıştırmak çok sağlıksız olur gibi çok hızlı ve devamlı dönüyor pc parçalarına zarar verir koparsa o hızda

Merhaba arkadaşlar sanırım bugün hava tutarken kompresörden fan yaprağının birini kırdım ses yapmaya başlamıştı farkettim kırık olduğunu bu ses burdan mı geliyordur. Bir diğer sorum bu fanı ben nasıl tamir edebilirim yapıştırmalımıyım yapıştırayım derken diğerlerini de kırarmıyım.Alıntıyı görüntüle
Şimdilik sökün.
Yenisini alın.
Titreşim yapar.
Yapıştırsanız da düzgün olmaz yine yalpalar.

idare etmesi için karbonat ve 404 ile yapıştırabilirsin değiştirmen lazım

idare etmesi için karbonat ve 404 ile yapıştırabilirsin değiştirmen lazım
Yani hani yapıştırırım ama bu fan komple mi değişecek
Şimdilik sökün.
Yenisini alın.
Titreşim yapar

Şimdilik sökün.
Yenisini alın.
Titreşim yapar.
Yapıştırsanız da düzgün olmaz yine yalpalar.
İlla Aynı fandan mı takmamız gerekiyor yoksa farklı da olur mu

Yapıştırsan bile hayır geleceğini pek sanmam. En ufak şeyde yalpa yapıyor çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,651
Üyeler
173,848
Son üye
memin00
Geri