Neler Yeni

Öneri Soğutucu kasaya sığmadı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,361
İsim
Emre siyah
Onu düşünüyorumdum ama işlemciyi soğtucaz diye kasa ısınmasın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkaya takıp egzoz fanını yukarı taksam hocam
dediğim şekliyle camı aralık bıraksan bir sıkıntı olmaz görüntü kirliliği oluyor diyorsan dediğini dene kasanın da ekstra ısınacağını düşünmüyorum

NOON01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mert tekin
dediğim şekliyle camı aralık bıraksan bir sıkıntı olmaz görüntü kirliliği oluyor diyorsan dediğini dene kasanın da ekstra ısınacağını düşünmüyorum
Zaten kasa yerde hocam görüntü benim için en son öncelik ama hava sirkülasyonu falan bozulur diye düşünüyorum

Camı tam takmazsam ise diyorum hocam

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,361
İsim
Emre siyah
Zaten kasa yerde hocam görüntü benim için en son öncelik ama hava sirkülasyonu falan bozulur diye düşünüyorum

Camı tam takmazsam ise diyorum hocam
bozulmaz tamamen açmıyorsun hava girişlerini bir sıkıntı olmaz sıcaklık takibi yaparsın zaten

NOON01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mert tekin
bozulmaz tamamen açmıyorsun hava girişlerini bir sıkıntı olmaz sıcaklık takibi yaparsın zaten
Tamamdır hocam ilk sizin dediğiniz gibi deneyeceğim en kötü egzoz fanını yukarı takarız. Gerçekten çok teşekkürler ilgilendiğiniz için Hocam iyi akşamlar.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,361
İsim
Emre siyah
Tamamdır hocam ilk sizin dediğiniz gibi deneyeceğim en kötü egzoz fanını yukarı takarız. Gerçekten çok teşekkürler ilgilendiğiniz için Hocam iyi akşamlar.
ne demek, size de iyi akşamlar.

NOON01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mert tekin

NOON01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru