04umut76
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,351
evet ama onun yerine renksiz siyah fan alabilirsiniz evya gamepowerın fan setini alıp kontrolcü ile kontrol edersinizhmm ozmaan tek sogutucu edebilcem kotu ya
evet ama onun yerine renksiz siyah fan alabilirsiniz evya gamepowerın fan setini alıp kontrolcü ile kontrol edersinizhmm ozmaan tek sogutucu edebilcem kotu ya
ön kasanın fanı için dimi 3 tane var sökebilip takabilcem mi ki o seti sogutucuyu da kontrol edebilcekmymevet ama onun yerine renksiz siyah fan alabilirsiniz evya gamepowerın fan setini alıp kontrolcü ile kontrol edersiniz
tabii ki çok basit her fanı 4 vida tutuyor ve her fan güç kablosu takılı onları çıkartman gerekli eğer bana yakınsan yardımcı olurumön kasanın fanı için dimi 3 tane var sökebilip takabilcem mi ki o seti sogutucuyu da kontrol edebilcekmym
uzagızdır hallederim gibi ozaman fanları kontrol edebilcem tamam peki sogutucu nasıl olcaktabii ki çok basit her fanı 4 vida tutuyor ve her fan güç kablosu takılı onları çıkartman gerekli eğer bana yakınsan yardımcı olurum
soğutucunun fanının kablosunu direkt kontrolcüye takabilirsin ama soğutucunun fanı cpu fana bağlı değilse bağlı ise sorun olabiliruzagızdır hallederim gibi ozaman fanları kontrol edebilcem tamam peki sogutucu nasıl olcak
nasıl yani anlamadım cpu anakarta baglı iste kablosusoğutucunun fanının kablosunu direkt kontrolcüye takabilirsin ama soğutucunun fanı cpu fana bağlı değilse bağlı ise sorun olabilir
sıvı soğutucuda 1 pompa kablosu bir fan ve bir de ışıklandırma kablosu olur eğer ışıklandırma kablosu ile cpu fan bir ise o sorun olabilirnasıl yani anlamadım cpu anakarta baglı iste kablosu
bakıcam ona tsk her şey için <3sıvı soğutucuda 1 pompa kablosu bir fan ve bir de ışıklandırma kablosu olur eğer ışıklandırma kablosu ile cpu fan bir ise o sorun olabilir
rica ederimbakıcam ona tsk her şey için <3
diğer konuma bakar mısın son problemim kaldirica ederim
tabikidediğer konuma bakar mısın son problemim kaldi
ikinci ekrana görüntü gelmiyor nolur yardım
islemcim r5 5600 g apu sistem ana monitör hdmi ile anakarta baglı, ikinci monitörümün kablosu hdmi , hdmi kabloyu vga dönüştürücüye baglayıp vga kabloyu sisteme takıyorum(sistem vga ve hdmi girişi var tek) görüntü gelmiyor ekran kartı olmadıgı için mi ? yoksa hdmi çoklayıcı alsam işe yarar mıforum.donanimarsivi.com