Maalesef çevremde yok yoksa en iyisi o elden almak diye düşünüyorum kargo derdi de yok o yüzden vatan dan alacağım mecburŞubeye gidebilirsin istersen
Maalesef çevremde yok yoksa en iyisi o elden almak diye düşünüyorum kargo derdi de yok o yüzden vatan dan alacağım mecburŞubeye gidebilirsin istersen
Yanlış hatırlamıyorsam vatanda rtx 3050 sistem vardı 11kya .Sadece mağazalarda stok vardı.Eger bulabilirsen bı bak.Maalesef çevremde yok yoksa en iyisi o elden almak diye düşünüyorum kargo derdi de yok o yüzden vatan dan alacağım mecbur
Onu sordum zaten alacağım fakat PSU hakkında kötü dediler bilmiyorum ismi de yazmıyor halbu ki ayrıca ssd yi 1 TB yapacağım 700 TL fark ile 500 az olur galibaYanlış hatırlamıyorsam vatanda rtx 3050 sistem vardı 11kya .Sadece mağazalarda stok vardı.Eger bulabilirsen bı bak.
Az kalabilir .Güç kaynağı neydi ben bakamadım da sisteme .Eğer kötüyse değiştirmek şart.İlerde sıkıntı çıkarmasınOnu sordum zaten alacağım fakat PSU hakkında kötü dediler bilmiyorum ismi de yazmıyor halbu ki ayrıca ssd yi 1 TB yapacağım 700 TL fark ile 500 az olur galiba
600wAz kalabilir .Güç kaynağı neydi ben bakamadım da sisteme .Eğer kötüyse değiştirmek şart.İlerde sıkıntı çıkarmasın
Markası kötü galiba
Yazmıyor ki bilsemhttps://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-rtx3050-msi-h610m-g-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.htmlMarkası kötü galiba
Powerboost Muş .Baya kötü.Degismesi şartYazmıyor ki bilsemhttps://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-rtx3050-msi-h610m-g-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html
Anladım mağza ya gidince değişim yapayım elden alacağım orta segment var mı marka tavsiyenizPowerboost Muş .Baya kötü.Degismesi şart
bn aldım hem instadan hemde müşteri temsilcisi kamil bey çok yardımcı olduSiteye güvenmiyorum almayacağım çok iyi sistem evet ama site ile ilgili bayağı şikayet var ilgilenmiyorlar ilgi olsa derim yardımcı olurlar ama oda yok
Sorun o değil bilgisayar eline ulaştığında bir sorun ile karşılaştığınızda bakmıyorlar sen sipariş verdiğinde adamın eline %100 sorunsuz geçeceğinin garantisini verebilir misin veremezsin şans sorunsuz çıkarsa uygun fiyatı ha gidip şubelerinden almak daha mantıklı deneme fırsatı olurbn aldım hem instadan hemde müşteri temsilcisi kamil bey çok yardımcı oldu