Neler Yeni

Şok Asus Toronto Muadili

trkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
Bütçe
35000
Merhaba,
Şok marketin aktüelinde bulunan 33k fiyatındaki asus toronto sistemini almayı düşünüyorum. Parçaları ayrıca toplayınca 40k aşıyor diye hesapladım.Kaçırdığım bir şeyler olabilir mi, yorumlarınızı bekliyorum.

TORONTO Intel I5-12400F FreeDos Gaming PC
Asus Z690 DDR5 ATX Anakart
Asus RTX3080 10GB Ekran Kartı
Asus GT502 MidTower Kasa
Asus 750w 80+ Bronz Güç Kaynağı
16GB 5200Mhz DDR5 Ram
1 TB m2 SSD

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
sistemi atma şansınız varmı hocam

trkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Linki attım ama uygulama olmayınca açılmıyor sanırım. Detayları ilk entrye ekledim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Fena değil gibi parça kalitesi sağlam en azından

trkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35000 e 3080 mi zorlasan 4070ti sistem çıkar o fiyata
Boş konuşun diye başlık açmadım, konudan anlayan yardım etsin diye açtım. Geri kalan 13000TL için oluştur sistemin geri parçalarını da, bu adam işi biliyormuş diyebileyim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Boş konuşun diye başlık açmadım, konudan anlayan yardım etsin diye açtım. Geri kalan 13000TL için oluştur sistemin geri parçalarını da, bu adam işi biliyormuş diyebileyim.
Birkaç tane link bırakayım, biraz özelleştirmen gerekiyor yalnız. O paralara 3080 gerçekten alınmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: trkr

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
6 gun onxe yazdığım yaziya şimdi cevap veriyorsan o da senin hatan hocam 😂

Mirai

80+
Merhaba,
Şok marketin aktüelinde bulunan 33k fiyatındaki asus toronto sistemini almayı düşünüyorum. Parçaları ayrıca toplayınca 40k aşıyor diye hesapladım.Kaçırdığım bir şeyler olabilir mi, yorumlarınızı bekliyorum.

TORONTO Intel I5-12400F FreeDos Gaming PC
Asus Z690 DDR5 ATX Anakart
Asus RTX3080 10GB Ekran Kartı
Asus GT502 MidTower Kasa
Asus 750w 80+ Bronz Güç Kaynağı
16GB 5200Mhz DDR5 Ram
1 TB m2 SSD
O işlemciye o anakart gereksiz kürşatın attığı sistem daha iyi ve daha ucuz

trkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
6 gun onxe yazdığım yaziya şimdi cevap veriyorsan o da senin hatan hocam 😂
Kusura bakma hocam, aslında fikir vermen bile yeterliydi. Belki başka yazanlar olur diye bekledim, baktım başlık öldü, burdan bir çatışma çıkarayım da reytingler artsın dedim, hakkını helal et :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç tane link bırakayım, biraz özelleştirmen gerekiyor yalnız. O paralara 3080 gerçekten alınmaz

Teşekkürler, linkler güzel görünüyor ama bu rtx4070ti zıbırtısına bir de ATX3.0 psu gerekiyormuş. Linktekilere baktım ama o bilgiyi bulamadım. ATX3.0 için ben ayrıca arattığımda da 4k dan başlıyor fiyatlar.
ATX3.0 tam olarak niye gerekli bilen var mı? Böyle kuzen 3.0 olamadan kullaıyor, bir şey olmuyor gibi Türk işi cevap vermeyelim de. GPU'ya yüklendiğinde yeterli akım gelmezse deadlockımsı gibi bir şey olur, oyundan düşersin. Ya da GPU'ya yüklendiğinde voltaj ayarı kaçarsa kartı eline alırsın gibi cevap verebilecek, teknik olarak olaya hakim ama halk ile kucaklaşmış, halk seviyesine inebilecek bilir kişi var mıdır?

Son düzenleme:

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cem
Kusura bakma hocam, aslında fikir vermen bile yeterliydi. Belki başka yazanlar olur diye bekledim, baktım başlık öldü, burdan bir çatışma çıkarayım da reytingler artsın dedim, hakkını helal et :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler, linkler güzel görünüyor ama bu rtx4070ti zıbırtısına bir de ATX3.0 psu gerekiyormuş. Linktekilere baktım ama o bilgiyi bulamadım. ATX3.0 için ben ayrıca arattığımda da 4k dan başlıyor fiyatlar.
ATX3.0 tam olarak niye gerekli bilen var mı? Böyle kuzen 3.0 olamadan kullaıyor, bir şey olmuyor gibi Türk işi cevap vermeyelim de. GPU'ya yüklendiğinde yeterli akım gelmezse deadlockımsı gibi bir şey olur, oyundan düşersin. Ya da GPU'ya yüklendiğinde voltaj ayarı kaçarsa kartı eline alırsın gibi cevap verebilecek, teknik olarak olaya hakim ama halk ile kucaklaşmış, halk seviyesine inebilecek bilir kişi var mıdır?
1680594447673.png

anlık cekilen akımın dalgalanmasına cevap verebilebecek bir psu demek atx 3.0 normal psularlada sorunsuz kullanılıyor ,nvidia 700w psu yeter diyor zaten 4070ti icin.Arkadaşlar atmış sistem sizin şoktan alacagınızdan biraz daha performanslı 4070ti cok daha güncel daha kuvvetli bir kart ama diger bilesen orta-alt sınıfta şoktaki full asus ,ben olacak olsam alırmıydım asla 35k cok cok yüksek bu pc icin. 5600lü 6800lü bir 15k bandına alınacak bir pc hertürlü işi görür zaten

Top Bottom