asko56
80+ Silver
gerek yok 9700x ısınan bir işlemci degilSoğutucu 360mm yapıyım mı
gerek yok 9700x ısınan bir işlemci degilSoğutucu 360mm yapıyım mı
Bence yapılır ileride işlemci değistirdiğinde işine yararSoğutucu 360mm yapıyım mı
Biostar ı twinmosları döşemişler ama fiyat iyi.Merhaba,
Bu sistem ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Chameleon 7T-RTX 5080 - Game Garaj
Chameleon 7T-RTX 5080, Nvidia GeForce RTX 5080 ekran kartına sahip, Intel Core işlemci ve DDR5 yapısı ile ''Chameleon 7T-RTX 5080'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
gerek yok 9700x ısınan bir işlemci degil
ne diyorsun hocam? son halinegerek yok 9700x ısınan bir işlemci degil
Satın aldım.n hali böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne diyorsun hocam? son haline
Hayırlı olsun hocam ama sadece beyaz kasa çirkin durabilirAlıntıyı görüntülen hali böyle oldu
Satın aldım.
Ekran kartı ne hocam
4080 miş. Karıştırdım galiba pardon hocam.80 e 5080 li makina yoktur
hocam 2k ve ustunde darbogaz olmaz ama 1080pde darbogaz olur 2kda oyun oynarsan ayarlari fullemezsende darbogaz olabilir
evet yapilirişlemci overclock yapılır mı bu anakartla? Kafamdaki tek soru işareti bu?
İşlemci güçlü değil mi?hocam 2k ve ustunde darbogaz olmaz ama 1080pde darbogaz olur 2kda oyun oynarsan ayarlari fullemezsende darbogaz olabilir
evet yapilir
islemci fena degil ama en iyide degil kotu sayilmaz islemci agirlikli oyunlarda ayarlari fulle cekersinİşlemci güçlü değil mi?
h.o gayet iyiAlıntıyı görüntülen hali böyle oldu
Satın aldım.
işlemci çok güçlü 5080 ile hiçbir darbogaz yapmaz gönül rahatlıgı ile kullanabilrisiniz ve evet b850 anakart ile overclok yapabilrisiniz anakartta gayet güçlü bir anakartİşlemci güçlü değil mi?