Neler Yeni

(Şok Olacaksınız) 11 Eylül, Yeni Dünya Düzeni İçin Böyle Yapıldı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,339
İsim
Semih Boran
**Türkiye'de ilk defa ben anlatmış oluyorum**

WTC'nin yıkılması için dinamitlerin nasıl döşendiğini açıkça gösterildiği bir kitap olduğunu biliyor muydunuz? Yeni Dünya Düzeni için yaptırılan ekibin adı Gelatin'di. Gelatin, bomba yapımında kullanılan bir malzemenin adı ile (Gelignite) benzerlik gösterir ve Gelatin ise "jelatinli patlayıcı" anlamına da gelir (jelatin dışında). 2000 yılında kulelerden WTC 1'in 91. katından Millenium Hilton tarafına bakan (aynı filmdeki Siyah Monolit gibidir) bir pencereyi söküp, poz verme olayını (izin almadan) yaptılar. Hilton tarafına bakması ise kasıtlı çünkü Stanley Kubrick'in 2001: Bir Uzay Destanı filminde "Hilton Uzay İstasyonu" diye bir yer var. Devam edelim, girdikleri odada bomba patlatmaya yarayan BB-18 tipi sigortalar gözükmekteydi. Ayrıca YouTube'da o anların videosu mevcut ve 666 numaralı bir helikopter de olduğu gözüküyor + ısrarla zoomlamak yerine saçma sapan açılardan foto çekiyorlar. Çoğu kişi bunun sebebinin uçakların çarpmasını hesaplamak için yaptığını düşünüyor (bence de öyle). Gösterdikleri kitap ise "Gelatin: The B-Thing (2001)" kitabıdır. Kitap, 1 Ocak 2001 tarihinde çok az adetle üretildi ve Tex Rubinowitz isimli kişi tarafından basıldı. Gelatin ekibi, Stanley Kubrick'in ölümü ile (7 Mart 1999) kitabın çıkış tarihi (1 Ocak 2001) arasında tam 666 gün var. Ayrıca dediğim gibi, 666 numaralı bir helikopter de kullanıyorlar. Görevli kişilerden biri, Millenium Hotel'de birkaç Gelatin üyesi ile konuştuğunu ve fotoların vs. 11 Eylül 2001 tarihinde WTC'de verilecek olan Leo Koenig Sanat Sergisi için kullanılacağını söylemiş. Leo Koenig, 1911 senesinde Fransa'da kurulan ilk Yahudi modernist grup Makhmadim'in üyelerinden biridir. Ayrıca kuleden kurtulan herkes bomba patlaması sesi duyduğunu söylemekte. 31 Mart 2001'de ise helikopterle dış çekimlerini yaptılar (666'a bakabilirsiniz). Kişinin beyanlarının orijinal hali:

"Very early in the morning on a Sunday in March, the partners of the four Gelatin boys, myself, and few other friends were invited to a hotel room at the Millennium Hilton rented by Gelatin’s gallerist at that time, Leo Koenig. The gallery had rented a room facing the east side of WTC 1, and also commissioned a helicopter and photographer to document the work

Oddly enough, the helicopter and hotel photos were meant to serve as exhibition material for Gelatin’s show at Leo Koenig Gallery the following year. Whether by coincidence or some unnameable cosmic force, the opening day of the exhibition was 11 September 2001.

Tobias Urban from Gelatin was staying with us when I received a call from my brother in Athens that a plane had crashed into one of the World Trade Center towers. In disbelief, Tobias, my partner, and I all went to the rooftop of our building at the time and watched as the second plane crashed into the second tower, and the gigantic structure burst into flames and eventually collapsed."

images - 2025-03-15T185553.671.jpeg

images - 2025-03-15T185136.901.jpeg

images - 2025-03-15T185124.986.jpeg

Millenium Hilton New York City ve filmde ki monolit:
images - 2025-03-15T190418.439.jpeg

Millenium_Hilton_July_2009.jpg

Çizimler (Gelatin: B-Things). Paraşütle uçaktan atlama, kalabalık nüfus gibi şeylere dikkat:
images - 2025-03-15T192620.465.jpeg

images - 2025-03-15T192608.389.jpeg

Son düzenleme:

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Şahin

WTC'nin yıkılması için dinamitlerin nasıl döşendiğini açıkça gösterildiği bir kitap olduğunu biliyor muydunuz? Yeni Dünya Düzeni için yaptırılan ekibin adı Gelatin'di. 2000 yılında kulelerden WTC 1'in 91. katından Millenium Hilton tarafına bakan (aynı filmdeki Siyah Monolit gibidir) bir pencereyi söküp, poz verme olayını (izin almadan) yaptılar. Hilton tarafına bakması ise kasıtlı çünkü Stanley Kubrick'in 2001: Bir Uzay Destanı filminde "Hilton Uzay İstasyonu" diye bir yer var. Devam edelim, girdikleri odada bomba patlatmaya yarayan BB-18 tipi sigortalar gözükmekteydi. Ayrıca YouTube'da o anların videosu mevcut ve 666 numaralı bir helikopter de olduğu gözüküyor + ısrarla zoomlamak yerine saçma sapan açılardan foto çekiyorlar. Çoğu kişi bunun sebebinin uçakların çarpmasını hesaplamak için yaptığını düşünüyor (bence de öyle). Gösterdikleri kitap ise "Gelatin: The B-Thing (2001)" kitabıdır. Kitap, 1 Ocak 2001 tarihinde çok az adetle üretildi ve Ted Rubinowitz isimli kişi tarafından basıldı. Gelatin ekibi, Stanley Kubrick'in ölümü ile (7 Mart 1999) kitabın çıkış tarihi (1 Ocak 2001) arasında tam 666 gün var. Ayrıca dediğim gibi, 666 numaralı bir helikopter de kullanıyorlar. Görevli kişilerden biri, Millenium Hotel'de birkaç Gelatin üyesi ile konuştuğunu ve fotoların vs. 11 Eylül 2001 tarihinde WTC'de verilecek olan Leo Koenig Sanat Sergisi için kullanılacağını söylemiş. Leo Koenig, 1911 senesinde Fransa'da kurulan ilk Yahudi modernist grup Makhmadim'in üyelerinden biridir. Ayrıca kuleden kurtulan herkes bomba patlaması sesi duyduğunu söylemekte. 31 Mart 2001'de ise helikopterle dış çekimlerini yaptılar (666'a bakabilirsiniz)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Millenium Hilton New York City ve filmde ki monolit:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Olabilir Abdnin O Zamanlar Borçları Vardı Ve Bunu Bahane Edip Orta Doğu Ülkelerini İşgal Etti Bi Podcast Kanalında Ki Eski Abd Askeride 11 Eylülün Abd Tarafından Yapıldığını Söylüyor

WTC'nin yıkılması için dinamitlerin nasıl döşendiğini açıkça gösterildiği bir kitap olduğunu biliyor muydunuz? Yeni Dünya Düzeni için yaptırılan ekibin adı Gelatin'di. 2000 yılında kulelerden WTC 1'in 91. katından Millenium Hilton tarafına bakan (aynı filmdeki Siyah Monolit gibidir) bir pencereyi söküp, poz verme olayını (izin almadan) yaptılar. Hilton tarafına bakması ise kasıtlı çünkü Stanley Kubrick'in 2001: Bir Uzay Destanı filminde "Hilton Uzay İstasyonu" diye bir yer var. Devam edelim, girdikleri odada bomba patlatmaya yarayan BB-18 tipi sigortalar gözükmekteydi. Ayrıca YouTube'da o anların videosu mevcut ve 666 numaralı bir helikopter de olduğu gözüküyor + ısrarla zoomlamak yerine saçma sapan açılardan foto çekiyorlar. Çoğu kişi bunun sebebinin uçakların çarpmasını hesaplamak için yaptığını düşünüyor (bence de öyle). Gösterdikleri kitap ise "Gelatin: The B-Thing (2001)" kitabıdır. Kitap, 1 Ocak 2001 tarihinde çok az adetle üretildi ve Ted Rubinowitz isimli kişi tarafından basıldı. Gelatin ekibi, Stanley Kubrick'in ölümü ile (7 Mart 1999) kitabın çıkış tarihi (1 Ocak 2001) arasında tam 666 gün var. Ayrıca dediğim gibi, 666 numaralı bir helikopter de kullanıyorlar. Görevli kişilerden biri, Millenium Hotel'de birkaç Gelatin üyesi ile konuştuğunu ve fotoların vs. 11 Eylül 2001 tarihinde WTC'de verilecek olan Leo Koenig Sanat Sergisi için kullanılacağını söylemiş. Leo Koenig, 1911 senesinde Fransa'da kurulan ilk Yahudi modernist grup Makhmadim'in üyelerinden biridir. Ayrıca kuleden kurtulan herkes bomba patlaması sesi duyduğunu söylemekte. 31 Mart 2001'de ise helikopterle dış çekimlerini yaptılar (666'a bakabilirsiniz)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hiçbir şey'e şaşırmıyorum artık zaten saldırı belliydi bunu amerika yaptı

Zzabuza

80+ Bronze
Güzel

Skips

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68