MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
ben a101den 20tl ye klavye aldım ışıklı mışıklı 2 yıl önce hala kullanıyorumRedragon K512 shiva alıcaktim stok bitmiş klavyeden öyle çok bir beklentim yok beni belli bir süre götürsün sorun çıkarmasın yeter şok takı klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı
@TECHNO
Ben de de aynısı var 6.yilim klavyenin üstündeki harfler diye bir şey yok artıkben a101den 20tl ye klavye aldım ışıklı mışıklı 2 yıl önce hala kullanıyorum
benimkiler 6 ayda silindi kendim yazdım lanBen de de aynısı var 6.yilim klavyenin üstündeki harfler diye bir şey yok artık
Yani çok şey beklememek lazım fakat seni bir süre götürsün diyorsan bence alınabilir.Redragon K512 shiva alıcaktim stok bitmiş klavyeden öyle çok bir beklentim yok beni belli bir süre götürsün sorun çıkarmasın yeter şok takı klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı
@TECHNO
beklmeni öneririm redragon cidden çok iyi kullanıyorum sadece hafif bi yay sesi var space tuşumda başka hiç bi sorunum yokRedragon K512 shiva alıcaktim stok bitmiş klavyeden öyle çok bir beklentim yok beni belli bir süre götürsün sorun çıkarmasın yeter şok takı klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı
@TECHNO
Pusgshhaşoka bugün gelecek klavye alınmaz yazarsam şoka bugün gelip almış olduğum klavye yazmayı bırakır diye korkuyorum
Ya benim de şansıma ertesi gün Alicam dedim ertesi gün stok bitti soruyorum kimse ne zaman geliceğinden habersiz bazı siteler gelmez Diyorbeklmeni öneririm redragon cidden çok iyi kullanıyorum sadece hafif bi yay sesi var space tuşumda başka hiç bi sorunum yok
Yurtdışı stokları gelmiş alsam mı hemen acababeklmeni öneririm redragon cidden çok iyi kullanıyorum sadece hafif bi yay sesi var space tuşumda başka hiç bi sorunum yok
memnun değ...!'^+%&/()-*+/-+/+)(/&%&/()=_--æ@æ@æ@+%&/()$€½#$½$#>>"<éPusgshha
Memnun musun kral
Bazı ucuz klavyelerin usb bağlantı noktası 2 ayda hasar görüyor, internet sitelerindeki yorumlarına bakıp almanı öneririm.Redragon K512 shiva alıcaktim stok bitmiş klavyeden öyle çok bir beklentim yok beni belli bir süre götürsün sorun çıkarmasın yeter şok takı klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı
@TECHNO
fazla para farkı olmuyorsa al derimPusgshha
Memnun musun kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya benim de şansıma ertesi gün Alicam dedim ertesi gün stok bitti soruyorum kimse ne zaman geliceğinden habersiz bazı siteler gelmez Diyor
Yurtdışı stokları gelmiş alsam mı hemen acaba
Fmemnun değ...!'^+%&/()-*+/-+/+)(/&%&/()=_--æ@æ@æ@+%&/()$€½#$½$#>>"<é
Şuan bakıyorumfazla para farkı olmuyorsa al derim
Amazon da buldumF
Şuan bakıyorum
al derim bide prime al tamamı zaten 1 ay bedava çok kısa sürede gelir hemF
Şuan bakıyorum
Amazon da buldum