Alabilirsin, 1299 TL'ye bu monitör kaçmaz.1600TL var monitör alacaktımda fiyatı çok iyi alayım mı sence?
Daha gelmedi, 2 gün sonra geliyor.keşke çalsaydım o koltuğu ah kafam
yok bizim buraya geldi baktım ama satışta değil duruyor makarnaların yanında kafama yaDaha gelmedi, 2 gün sonra geliyor.
Sabah erkenden gider çalarsın.
500 e sandalye akacaktım zaten 400 daha ekleyip alayım mı?Alabilirsin, 1299 TL'ye bu monitör kaçmaz.
Sorun olursa da sıkıntı yok, iki adım yürür gider Şok'a iade edersin.
Knk 1300 TL'ye monitiru alicam. Baktim sevdim kalir. Koltugu almicam. 300 TL'ye bir koltuk alirim yeter. Kalan parayida catur cutur yicem. Ben incelemeye baktim monitorun kotu oldugunu sanmam.Alabilirsin, 1299 TL'ye bu monitör kaçmaz.
Sorun olursa da sıkıntı yok, iki adım yürür gider Şok'a iade edersin.
koltuk+monitörArkadaslar şoka gelicek monitor + oyuncu koltugunu mu alayim? Yoksa sadece Aoc 24g2u mu alayim?
Aoc24g2u= Vatan da 1934tl
Şoktaki oyuncu koltugu + monitor= 2200 TL
İhtiyacın varsa al ama kalite beklemeBende ondan korkuyorum herkes de tavsiye etmis. Baya kararsiz kaldim.
hocam o monitör bende var rampage çok memnunum vatandan almıştım bende tercih edebilirsinizArkadaslar şoka gelicek monitor + oyuncu koltugunu mu alayim? Yoksa sadece Aoc 24g2u mu alayim?
Aoc24g2u= Vatan da 1934tl
Şoktaki oyuncu koltugu + monitor= 2200 TL
Ben sordum bugun olu piksel falan cıkarsa iade aliyormusunuz diye. Yok markaya iade ediceksiniz dediler. Bende almaktan vazgectim. Simdi sıkıntılı gelicek yada goruntusu hosuma gitmicek ugrasmam.İhtiyacın varsa al ama kalite bekleme
Ben sordum bugun olu piksel falan cıkarsa iade aliyormusunuz diye. Yok markaya iade ediceksiniz dediler. Bende almaktan vazgectim. Simdi sıkıntılı gelicek yada goruntusu hosuma gitmicek ugrasmamhocam o monitör bende var rampage çok memnunum vatandan almıştım bende tercih edebilirsiniz
Monitörun şokta sanırım 3 gün içinde iade etme hakkın var 3 gün içerisinde iade edebilirsinBen sordum bugun olu piksel falan cıkarsa iade aliyormusunuz diye. Yok markaya iade ediceksiniz dediler. Bende almaktan vazgectim. Simdi sıkıntılı gelicek yada goruntusu hosuma gitmicek ugrasmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sordum bugun olu piksel falan cıkarsa iade aliyormusunuz diye. Yok markaya iade ediceksiniz dediler. Bende almaktan vazgectim. Simdi sıkıntılı gelicek yada goruntusu hosuma gitmicek ugrasmam