yigitrocks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,309
Eve gelirken kapımın önünde yavru bir kedi gördüm ve biraz sevdikten sonra içimdeki hayvan sevgisi tavan yaptı. Trendyol'dan gelen 50 lirayla kap ve mama almaya karar verdim. En azından kapımın önüne koyayım birkaç hayvan doysun diye. Şuan alıcağım kabu seçmiş durumdayım lâkin mama konusunda kafam çok karışık. Trendyol'da en çok satılan mamalara baktığımda genel olarak yıldızlar yüksek lâkin en düşük puanlı yorumlara baktığımda çoğu kedisinin mamayı beğenmediğini, yemediğini söylemiş. Genel olarak yorumlar iyi de olsa kafama takıldı. 30-35TL'yi geçmicek şekilde Trendyol'dan sokak kedilerinin yiyebileceği türden mama önerisi yapabilir misiniz? Alıcağım kabı da şöyle bırakayım boyutu yeter mi söylerseniz sevinirim.
Not: Kesinlikle burda kendimi övmek adına bir konu açmıyorum. Sadece öneri almak ve bi ihtimal de olsa bazı arkadaşlara örnek olmak adına böyle bir konu açma kararı aldım. Kötü yorumlarınızı kendinize saklarsanız sevinirim
Almayı düşündüğüm kap;
www.trendyol.com
Bahsettiğim mamalar;
Not: Kesinlikle burda kendimi övmek adına bir konu açmıyorum. Sadece öneri almak ve bi ihtimal de olsa bazı arkadaşlara örnek olmak adına böyle bir konu açma kararı aldım. Kötü yorumlarınızı kendinize saklarsanız sevinirim
Almayı düşündüğüm kap;
Şen Yayla Evcil Hayvan Kedi Köpek Büyük Mama Kabı Sy5082 Mor Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şen Yayla Evcil Hayvan Kedi Köpek Büyük Mama Kabı Sy5082 Mor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.