Neler Yeni

Sokak kedilerine Nasıl Yaklaşabilirim ?

Tetshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Taner Yüksel
Arkadaşlar dun sabah saat 05:20 gibi canım sıkıldı ve apartmanın bahçesine indim orada yaklaşık 10-15 tane gibi kedi var ve 2 mama kabı 2 tane de kedi evi var ve neredeyse son bir haftadır kedi evini bir kedi kullanıyordu aşağıya indiğimde neden olduğunu da anladım zaten bir kedi orada uzanmış mama yiyordu yanına gelen yeni doğurmuş bir kediye saldırdı ben de o mama yiyen kedinin önünden kabı aldım ve gördüğüm tüm kedilere mama verdim tabi sadece bizim sokaktakilere ve bunu birdaha yapmak istiyorum ama kediler çok ürkek ne yapabilirim hepsini çook seviyorum ama benden kaçmaları beni üzüyor

En İyi Cevap
3
Arkadaşlar dun sabah saat 05:20 gibi canım sıkıldı ve apartmanın bahçesine indim orada yaklaşık 10-15 tane gibi kedi var ve 2 mama kabı 2 tane de kedi evi var ve neredeyse son bir haftadır kedi evini bir kedi kullanıyordu aşağıya indiğimde neden olduğunu da anladım zaten bir kedi orada uzanmış mama yiyordu yanına gelen yeni doğurmuş bir kediye saldırdı ben de o mama yiyen kedinin önünden kabı aldım ve gördüğüm tüm kedilere mama verdim tabi sadece bizim sokaktakilere ve bunu birdaha yapmak istiyorum ama kediler çok ürkek ne yapabilirim hepsini çook seviyorum ama benden kaçmaları beni üzüyor
@Metshi anlıyor kedilerden

Tetshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Taner Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usulca yaklaş yada kedi maması alıp götür bi süre sonra alışırlar sana
ikisinide yapıyorum depar atıyolar ama şunu hissediyorum çok istiyolar mamayı benide seviyolar ama ürküyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben olsam bende kendimden korkarım

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Düzenli olman gerekiyor.
Belirli zamanlarda, belirli hareketlerle, belirli yiyeceği, belirli kediye, belirli şekilde verirsen bir süre sonra alışırlar.

Atıyorum her hafta salı perşembe pazar günleri yiyecekleri belli bir yere yavaşça koyup zil sesi çalabilirsin.

Düzenli olman gerekiyor.
Belirli zamanlarda, belirli hareketlerle, belirli yiyeceği, belirli kediye, belirli şekilde verirsen bir süre sonra alışırlar.

Atıyorum her hafta salı perşembe pazar günleri yiyecekleri belli bir yere yavaşça koyup zil sesi çalabilirsin.
Daha sonra her zil sesi çaldığında yemek zamanı geldiğini kafalarına kazımış olabilirler.

Tetshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Taner Yüksel
Düzenli olman gerekiyor.
dün ilkti bundan sonra hep yaparım o zaman alışırlar dimi

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
dün ilkti bundan sonra hep yaparım o zaman alışırlar dimi
Hayvanlar kolay alışabilen canlılar değiller. Muhabbet kuşu, kedi, köpek illa bir hayvan beslemişsinizdir ya da besleyen görmüşsünüzdür. Bu canlılar hep "alışarak" korkularını yenerler. Emin olun bir süre aynı şeyleri yapmaya devam ederseniz yavaş yavaş size alışırlar.

Tetshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Taner Yüksel
Düzenli olman gerekiyor.

Daha sonra her zil sesi çaldığında yemek zamanı geldiğini kafalarına kazımış olabilirler.
teşekkürler tavsiye için

çok korkar kedilerden istemez
kimsede kedilerden korkulurmu demiyo :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,603
Son üye