Neler Yeni

sokakta çok sesli top oynayan çocuklar!

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim fikrinizi almak istediğim bir konu var ben 1 katta oturuyorum ne bileyim bir şeyler yapıyorum ders çalışıyorum film izliyorum falan ama 6 7 tane 14 16 yaş arası çocuk bizim mahalledenler hepsini tanırım yılardır böyle hep top oynarlar bağırarak küfür ederek top oynuyorlar sanki gülleye vuruyorlar 50 kere dedim olum dağılın bir s* vs güzel yöndede dedim ama yok tınlayan yok illa birini benzeticem sonra uğraştırcak beni öneriniz var mı? Bu konu hakkında ne yapılabilir?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
belediyeye mail at top sahası yapsın. betonlaşma yüksek olduğu için top oynamaya yer kalmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yağı kızdırıp balkondan dök. Sorumluluk size ait.
top oynayan çocuğun suçu ne ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,490
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belediyeye mail at top sahası yapsın. betonlaşma yüksek olduğu için top oynamaya yer kalmadı.

1 dk aşşağıda halı saha var çocukluğunun 1 gününün en az 12 saatini sokakata geçirip futbol oynamış biri olarak yazıyorum biz halısahaya gider mıntaka vs yapardık para olmasa bile ne bileyim okula falan girerdik oynardık

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Sabah akşam çocuk sesi duyan ve rahatsız olan kişinin suçu ne ?
o zaman belediye yer yapacak.

1 dk aşşağıda halı saha var çocukluğunun 1 gününün en az 12 saatini sokakata geçirip futbol oynamış biri olarak yazıyorum biz halısahaya gider mıntaka vs yapardık para olmasa bile ne bileyim okula falan girerdik oynardık
okullara girmek yasak diye biliyorum. halı saha olmuş 30 lira. burada kimsenin suçu yok tek suç yanlış kentleşme.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,145
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Ben çok sinirlenip bağırmıştım bunlara. Mahalleden toplanmışlar 10 kişi civarında bana kafa tutuyorlardı. Aşağı inip üstlerine doğru gittim. Çoğu da mülteciymiş zaten. Birisi bana sövünce onu hırpaladım. O günden sonra gelmiyorlar.

Biz de çocukluk yaşadık. Milleti rahatsız etmeye utanırdık..

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yağı kızdırıp balkondan dök. Sorumluluk size ait.
15yy Da Kale Savunmasımı Yapıyorsun Karşim.

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim fikrinizi almak istediğim bir konu var ben 1 katta oturuyorum ne bileyim bir şeyler yapıyorum ders çalışıyorum film izliyorum falan ama 6 7 tane 14 16 yaş arası çocuk bizim mahalledenler hepsini tanırım yılardır böyle hep top oynarlar bağırarak küfür ederek top oynuyorlar sanki gülleye vuruyorlar 50 kere dedim olum dağılın bir s* vs güzel yöndede dedim ama yok tınlayan yok illa birini benzeticem sonra uğraştırcak beni öneriniz var mı? Bu konu hakkında ne yapılabilir?
En Banko Çözüm Bende Top Sizin Kıta Sahanlığınızı İhlal Ettiği Zaman Topu Kesiyorsun İşte Sorun Çözüldü.
Sonra Onu Biryerde Saklıyorsun.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ben çok sinirlenip bağırmıştım bunlara. Mahalleden toplanmışlar 10 kişi civarında bana kafa tutuyorlardı. Aşağı inip üstlerine doğru gittim. Çoğu da mülteciymiş zaten. Birisi bana sövünce onu hırpaladım. O günden sonra gelmiyorlar.

Ülkemin çocuğu sabaha kadar oynasın bişey demem.
Ama mültecinin teki kapımın önünde top oynamaya kalksın sadece ona değil ailesinede kızgın yağı dökerim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bizim Sokaklar Savaş Alanı Gibiydi Bizim Mahalleli Bizden Çektiğini Kimseden Çekmemiştir :D
En Ufak Vukaatlarımızdan Birini Söylemem Gerekirse Komşunun Yeni Yaptığı Evi Yakıyorduk Nerdeyse :)

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bizim Sokaklar Savaş Alanı Gibiydi Bizim Mahalleli Bizden Çektiğini Kimseden Çekmemiştir :D
En Ufak Vukaatlarımızdan Birini Söylemem Gerekirse Komşunun Yeni Yaptığı Evi Yakıyorduk Nerdeyse :)
Bizim mahalleyede alman gurbetçinin teki villa yapmıştı. evde oturmuyordu bile ama bizim orda top oynamamıza kızıyordu. Sapanla camını kırmıştık çok eğlenceliydi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,766
Üyeler
172,900
Son üye
DJ Sir MC
Top Bottom