Neler Yeni

Soket AM4 kaç sene gider?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
Hocam 1 bardak soğuk su içip sistemimi dibine kadar kullanacağım malesef yapcak bişey kalmadı az daha bekleseydim en azından 7 8 sene gidecek bir sisteme sahip olabilirdik.
Hocam soğuk su içmelik bir durum yok.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
Hocam şu yüzden var ben bu ddr5 mevzusunu daha biraz daha erken duysaydım beklerdim 1 sene daha
hocam 1 yıl bilgisayarsız mı kalacaktınız. Anakartlar ucuzlarsa satıp geçersiniz.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam soru biraz mantıksız. Bugün FX 6100 işlemcili bilgisayarım ile de iş yapar şekilde oyun oynuyorum, Xeon işlemcili bilgisayarlar ile de taş gibi oyun oynanıyor. Biraz isteğe bağlı günümüz oyunlarını oynayalım diyorsanız 4-5 yıl gider. Ekran kartı upgrade yaparsınız bir kaç yıl daha götürür. Ondan sonra değişim ister. R5 3500X işlemci var satmak istemiyorum satınca elimizdekinden olmayalım diye :D

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Hocam soket emekli oldu diyelim şuan. Ne olucak yani bios güncellemesimi almayacak? Yada süresimi kısalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Am 5 soket anakart 6-10k arası olucak diğer türlü sistem toplayamazdım.
6 10k olucak diyorsunda zaten şuan senin işlemcin anakartın ramin toplamı 9700 ediyor neyin kafasındasın ?

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Hocam soru biraz mantıksız. Bugün FX 6100 işlemcili bilgisayarım ile de iş yapar şekilde oyun oynuyorum, Xeon işlemcili bilgisayarlar ile de taş gibi oyun oynanıyor. Biraz isteğe bağlı günümüz oyunlarını oynayalım diyorsanız 4-5 yıl gider. Ekran kartı upgrade yaparsınız bir kaç yıl daha götürür. Ondan sonra değişim ister. R5 3500X işlemci var satmak istemiyorum satınca elimizdekinden olmayalım diye :D
Hocam kesinlikle haklısınız büyük bir ihtimal eğer ddr5 ler ddr4 fiyatına ddr5 biraz daha 1 2 k oynamak kaydıyla olursa işlemci dahil satıp değiştirebilirim.

6 10k olucak diyorsunda zaten şuan senin işlemcin anakartın ramin toplamı 9700 ediyor neyin kafasındasın ?
Yok hocam şuan ki fiyattan bahsettim ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Hocam kesinlikle haklısınız büyük bir ihtimal eğer ddr5 ler ddr4 fiyatına ddr5 biraz daha 1 2 k oynamak kaydıyla olursa işlemci dahil satıp değiştirebilirim.

Yok hocam şuan ki fiyattan bahsettim ben.
agam demek istediğim am5 soket 10k olucak diye kendini avutmana gerek yok şuan senin cpu anakart ram zaten 9770 demek istemiştim. Sağlık olsun üzme kendini

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
ddr5 bir anda oturacak bir şey değil piyasa allak bullak ramlerin anakartların ne olacağı belli değil en az 1 sene daha böyle gider gelecek kışa da elinizdekileri satar yeni bi pc almaya bakarsınız işte çok takmayın bu mevzuları ya beğenmediysen sat geç dayıcım

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
agam demek istediğim am5 soket 10k olucak diye kendini avutmana gerek yok şuan senin cpu anakart ram zaten 9770 demek istemiştim. Sağlık olsun üzme kendini
Kanka 10k olmayacak. Ddr5ler tahminimce ddr4 gibi klasikleşmeye başlayınca fiyatları gerileyecek.

ddr5 bir anda oturacak bir şey değil piyasa allak bullak ramlerin anakartların ne olacağı belli değil en az 1 sene daha böyle gider gelecek kışa da elinizdekileri satar yeni bi pc almaya bakarsınız işte çok takmayın bu mevzuları ya beğenmediysen sat geç dayıcım
Usta daha yeni toplağıdım PC yi niye satıyım hemen

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Kanka 10k olmayacak. Ddr5ler tahminimce ddr4 gibi klasikleşmeye başlayınca fiyatları gerileyecek.

ddr5in klasikleşmesi 2 yılı bulur diye düşünüyorum ben. Ama anlatmak istediğimi anlamadın sen, boş ver.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Onu demek istemiyorum. mesela diyelim ddr5 parçalar ileride ucuzlarsa diyelim anakartını ramini işlemcini satar değişirsin yani aldığın ürünlerin değeri bu ülkede düşmez canını sıkma

Top Bottom