alınır şansın olursa bi kumaşına falanda dokun istersen biraz da zevk meselesi kumaşArkadaşlar Şoka gelen 30 TL rampage mousepad alınır mi ? Bir şubede buldum ayirtirdim da sizce alınır mı
Valla bakıcam izin verirlerse sadece kalite olarak 30 tl ye göre iyi midir diye merak ettim ama denemeden de anlayamayızalınır şansın olursa bi kumaşına falanda dokun istersen biraz da zevk meselesi kumaş
Alınır 30tl'ye uygun fiyat bundan 2 ay öncesinde 50tlye xl mousepad almıştım şimdi 100 tl olmuşArkadaşlar Şoka gelen 30 TL rampage mousepad alınır mi ? Bir şubede buldum ayirtirdim da sizce alınır mı
ama aldığın marka neydi? Belki bundan kalitelidirAlınır 30tl'ye uygun fiyat bundan 2 ay öncesinde 50tlye xl mousepad almıştım şimdi 100 TL olmuş
Valla markasını tam bilmiyorum ama CS:GO'nun silah şeysi var üstünde kumaşıda gayet güzeldi beğendimama aldığın marka neydi? Belki bundan kalitelidir
alınır knk çok güzel fiyatına değerArkadaşlar Şoka gelen 30 TL rampage mousepad alınır mi ? Bir şubede buldum ayirtirdim da sizce alınır mı