Ortadaki gözün mü nasıl anlayalım böyle?Alıntıyı görüntüle
Bu nedir arkadaşlar sol gözümde böyle bir çizgi görüyorum sağa baktığımda sağa falan gidip hareket ediyor ilerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım ?
kankam resimdeki şeyi işte sol gözümde görüyorumOrtadaki gözün mü nasıl anlayalım böyle?
Göz bebeği demek istedin heraldeOrtadaki gözün mü nasıl anlayalım böyle?
Retina yırtığı olabilir, net görememe varsa acil göz doktoruna gitmelisinAlıntıyı görüntüle
Bu nedir arkadaşlar sol gözümde böyle bir çizgi görüyorum sağa baktığımda sağa falan gidip hareket ediyor ilerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım ?
net görememe sorunum yok şuan sadece sol gözümde dolaşıyor işte etrafta.Göz bebeği demek istedin heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Retina yırtığı olabilir, net görememe varsa acil göz doktoruna gitmelisin
kanka nasıl fotoğraf atayım gözümde gördüğüm şeyi dışarıdan bakınca bir şey gözükmüyorFotoğraf atabilme şansın var mı?
hiç bişey olmaz büyük ihtimallenet görememe sorunum yok şuan sadece sol gözümde dolaşıyor işte etrafta.
inşaallah.hiç bişey olmaz büyük ihtimalle
her siyah çizgiye retina yırtığı demeyin çok düşük bir ihtimal. milleti korkutmaya gerek yokGöz bebeği demek istedin heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Retina yırtığı olabilir, net görememe varsa acil göz doktoruna gitmelisin
hocam şuan pek gitme isteğim yok eğer ilerlerse o zaman düşüneceğim inşaallah zamanlar geçer diyeyim ne diyeyim.kirpik kaçmış olabilir mi göz bebeğinin içine diyeceğim de böyle bir şeye imkan var mi emin de degilim bildigim tek sey hocam göz cok önemli en yakın sürede bir gidip gösterseniz iyi olabilir
Ben bunu çok anlayamadım doktora gitseniz iyi olur galibaAlıntıyı görüntüle