Neler Yeni

Sol gözümde siyah bir çizgi var.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Doktora git bendede corona zamanında oluyordu çok pc ye bakıyodum.
bende pcye çok bakıyorum ondan galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kısır olmuşsun
ne alaka

uçuşan bişeyse bende de var o
evet uçuyor

Dostum bu sağlık, üstelik göz gibi narin ve önemli bir yerinin sağlığı. "İlerlerse giderim, inşallah geçer." gibi bir tutum çok tehlikeli. İlerlerse gidersin ama ya iş işten geçmiş olursa? İnat edip doktora gitmemekle ne sen bu sorunun nedenini öğrenebilirsin ne de biri burada kesin bir şey söyleyebilir. Öyle inşallah, maşallah ile olacak bir şey değil bunlar, bir an önce git ve sorun neymiş öğren.
hocam şimdi ameliyat falan gerekicek büyük ihtimalle çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım hemde gözümden olmak çok korkutucu. bunun ilacı falan yok mu ?

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
fotoğraf atabilme şansın var mı diyen arkadaş bence de screenshot atsın

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

ne alaka

evet uçuyor

hocam şimdi ameliyat falan gerekicek büyük ihtimalle çok korkuyorum hiç ameliyat olmadım hemde gözümden olmak çok korkutucu. bunun ilacı falan yok mu ?
Ameliyatlık bir durum var mı yok mu doktora gitmeden öğrenemezsiniz. Benim demeye çalıştığım da buydu zaten. Belki şu anda doktora gitmemen, ileride bu rahatsızlığın (eğer ciddi bir sorunsa) büyümesine ve ameliyat gerekmesine neden olacak. Ama doktora gidersen bu rahatsızlık fazla ilerlemeden ilaçla atlatılacak. Bunun en doğrusunu doktor bilir.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Ameliyatlık bir durum var mı yok mu doktora gitmeden öğrenemezsiniz. Benim demeye çalıştığım da buydu zaten. Belki şu anda doktora gitmemen, ileride bu rahatsızlığın (eğer ciddi bir sorunsa) büyümesine ve ameliyat gerekmesine neden olacak. Ama doktora gidersen bu rahatsızlık fazla ilerlemeden ilaçla atlatılacak. Bunun en doğrusunu doktor bilir.
yani yarım yıl geçti hocam şimdi gitsem bir şey olmaz değilmi büyümedi daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan

ne alaka

evet uçuyor
Hocam o dediğinizde bende de var. Genellikle açık renklerde belli oluyor, ben de ameliyat fln gerekiyor diye endiselenmistim fakat doktora gittiğimde önemli bir şey olmadığını söylemişti. Tam hatırlamıyorum yanlis bilgi vermeyeyim gözde bir yerin kurumasindan oluyormus şu an gözümde 2-3 tane var. Ayrıca ben de miyop var. Endişelenmenize gerek yok ama içim rahat etsin diyorsanız doktora gozukebilirsiniz.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
fotoğraf atabilme şansın var mı diyen arkadaş bence de screenshot atsın
kanka gözümle gördüğüm şeyi nasıl ss atayımki

Hocam o dediğinizde bende de var. Genellikle açık renklerde belli oluyor, ben de ameliyat fln gerekiyor diye endiselenmistim fakat doktora gittiğimde önemli bir şey olmadığını söylemişti. Tam hatırlamıyorum yanlis bilgi vermeyeyim gözde bir yerin kurumasindan oluyormus şu an gözümde 2-3 tane var. Ayrıca ben de miyop var. Endişelenmenize gerek yok ama içim rahat etsin diyorsanız doktora gozukebilirsiniz.
evet evet açık renklerde belli oluyor mesela normal bir yere baktığımda anlamıyorum ama böyle o şey aklımda olunca görüyorum gitmeyi planlıyorum şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
kanka gözümle gördüğüm şeyi nasıl ss atayımki

evet evet açık renklerde belli oluyor mesela normal bir yere baktığımda anlamıyorum ama böyle o şey aklımda olunca görüyorum gitmeyi planlıyorum şuan.
Gidin hocam yine doktordan iyi bilemeyiz. Küçükken gözümde sinek uçuşuyor zannederdim anneme kanitlayamazdim. Sonradan araştırıp öğrenince fark ettim. Doktor önemli bir şey olmadığını söyledi ilaç falan da vermedi.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Gidin hocam yine doktordan iyi bilemeyiz. Küçükken gözümde sinek uçuşuyor zannederdim anneme kanitlayamazdim. Sonradan araştırıp öğrenince fark ettim. Doktor önemli bir şey olmadığını söyledi ilaç falan da vermedi.
gidicem de yarım yıl geçmiş bu işin içinden bir sorun olurmu gitmememin sebebi bir rahatsızlık yaşamamıştım bu konu hakkında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
gidicem de yarım yıl geçmiş bu işin içinden bir sorun olurmu gitmememin sebebi bir rahatsızlık yaşamamıştım bu konu hakkında.
Hocam zaten bir zararı yok bildiğim kadarıyla dediğim gibi bende küçüklükten beridir var 3-4 yıl oluyor ama yine de doktora gözükmekte fayda var.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Hocam gözünüzdeki proteinler diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,508
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor