büyük ihtimalle göz bebeğine bişey kaçtı kirpik olabilir toz toprak olabilir dikkatlice yıka gözünüinşaallah.
büyük ihtimalle göz bebeğine bişey kaçtı kirpik olabilir toz toprak olabilir dikkatlice yıka gözünüinşaallah.
kanka bak şöyle diyeyim bir yere bakıyorum diyelim sol gözümde böyle bir çizgi var diyorum dolaşıyor işteBen bunu çok anlayamadım doktora gitseniz iyi olur galiba
sanmam hiçbir hissiyat falan yok.büyük ihtimalle göz bebeğine bişey kaçtı kirpik olabilir toz toprak olabilir dikkatlice yıka gözünü
Dediğim şey halen geçerlikanka bak şöyle diyeyim bir yere bakıyorum diyelim sol gözümde böyle bir çizgi var diyorum dolaşıyor işte
inşaallah hocam umarım zamanla geçer.siyah değilde ben şeffaf görüyorum biyoloji hocama söylediğimde bakteri-protein gibi bir şey olduğunu söyledi korkacak bişi yok
dış görünümünde değil sol gözümde bu çizgiyi görüyorum.Gözünüzün dış görünümündemi siyah bir çizgi var yoksa kendiniz sol gözünüzle siyah bir çizgi mi görüyorsunuz? Konuyu paintten resim yaparak değilde daha detaylı açıklarsanız sevinirim.
Kesinlikle yanlış bakış açısı, ihmal sağlıkta en tehlikeli şeydir, öte yandan halife alınacak bir durum da değil, kötüyü düşünüp acil bir şekilde doktor kontrolü şart. Keza yırtık varsa zaman önemliher siyah çizgiye retina yırtığı demeyin çok düşük bir ihtimal. milleti korkutmaya gerek yok
knk bir telefonun flashını açıp baksana belki o tarz kan hücrelerini görüyosundur çünkü bendede aynısının mor ve mavi olanından vardı (komik gelebilir sallamıyorum) telefonun flashına baktıktan sonra gözünü hızlı hızlı kapatıp açmak gibi düşün zamanla geçiyor genelde geçmese bile korkulcak bir durum yokkanka bak şöyle diyeyim bir yere bakıyorum diyelim sol gözümde böyle bir çizgi var diyorum dolaşıyor işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanmam hiçbir hissiyat falan yok.
hayır hocam painnten yaptığım şey gibi sol gözümde bir şey görüyorum.Alıntıyı görüntüle
Bunun gibimi?
Öyleyse gözünüzde bir sorun var büyük ihtimalle, en yakın zamanda göz doktoruna başvurun.dış görünümünde değil sol gözümde bu çizgiyi görüyorum.
başvurmazsam bir sorun olurmu zamanla geçer mi yani ?Öyleyse gözünüzde bir sorun var büyük ihtimalle, en yakın zamanda göz doktoruna başvurun.