Neler Yeni

Solağım ve sol ayağımla şut çekemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
Normalde solağım ama sol ayağımla şut çekemiyorum. Plase, sert şut vs. Denesem bile top sanki zayıf ayağımla vurmuşum gibi yumuşak gidiyor. Ben ilk başta düz tabanlı olduğumdan dolayı vuramıyorum diye düşündüm ama ayağım zayıftır belkide. Ayrıca ortalarım vs. vasat. Topu uçuramıyorum, atarsam yerden pas atıyorum. Benim için ne önerebilirsiniz veya bu konuda bilgisi olan biri varmı ?

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Normalde solağım ama sol ayağımla şut çekemiyorum. Plase, sert şut vs. Denesem bile top sanki zayıf ayağımla vurmuşum gibi yumuşak gidiyor. Ben ilk başta düz tabanlı olduğumdan dolayı vuramıyorum diye düşündüm ama ayağım zayıftır belkide. Ayrıca ortalarım vs. vasat. Topu uçuramıyorum, atarsam yerden pas atıyorum. Benim için ne önerebilirsiniz veya bu konuda bilgisi olan biri varmı ?
aga bende de tersi var sağ elimi kullanıyorum sol ile çok iyi vururum sağ ile yerden zor pas atarım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
hocam ayaktaki solak baska bi mevzu elinle ne kullandığın önemli değil bende sol elimle kasigi zor tutarim ama sol ayagimla bazuka yollarim yag ayagimla topu denk getiremem o biraz yatkinlik isi mi aliskanlik mi bilemedim bilimsel aciklamasini

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ayaktaki solak baska bi mevzu elinle ne kullandığın önemli değil bende sol elimle kasigi zor tutarim ama sol ayagimla bazuka yollarim yag ayagimla topu denk getiremem o biraz yatkinlik isi mi aliskanlik mi bilemedim bilimsel aciklamasini
Ben elde sağlağım ama ayakta solağım. Belkide kalıtsal değilde küçüklükten öyle alışmışımdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bacaklarını ve bileklerini geliştir.
Kas olarak mı yoksa teknik mi ?

AeRix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkay baltalı
Ben elde sağlağım ama ayakta solağım. Belkide kalıtsal değilde küçüklükten öyle alışmışımdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kas olarak mı yoksa teknik mi ?
sol ayağınla şut çalış duvar pası çalış güçlendirmek için sol ayağınla top sürme gibi antrenmanlar yap. sağlağım ama solumu bu şekilde güçlendirdim fakat alşkanlıktan dolayı sol şutlarım pek güzel gitmiyor tersime geliyor rahat edemiyorum ama güçlüdür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,331
Üyeler
166,195
Son üye
Azerothofc
Top Bottom