SolarVoltaik Yatırımsız Kazanç

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

FaUs

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar yaklaşık 4 aydır kullandığım bir sistemi tanıtacağım. Kesinlikle reklam amacım yok. Sadece bende kazandım, sizede anlatmak istedim. Neden anlatıyorsun dersen siz üye olunca bende kazanıyorum belli oranda. tabii ki sizde arkadaşlarınızı veya başka mecralarda paylaşarak sizde kazabilirsiniz. Şöyle kısaca göstereyim.

IMG_20220414_224411.jpg

Yeni kullancılara 100 tl bir bakiye veriyorlar. İsterseniz bu bakiyeyi 200 yapıp çekebilirsiniz.

IMG_20220414_001631.jpg

İlk kez kayıt olanlar bunu deneyebilir.

IMG_20220414_224430.jpg

Sizde referans kasarak kazanç edebilirsiniz. Ben herhangi bir yatırım yapmadım. Sadece referanstan kazandım.

IMG_20220414_224453.jpg

Buda benim kazancım. 2156 tl yi dün çektim, bugün de 190tl çektim. Dediğim gibi sadece referans kasarak.

Aklınıza yattı ise sizde deneyebilirsiniz. Sonuçta her hangi bir yatırım yapmadan da kazanılıyor. tabii ki şöyle bişey de var referansınızla gelen kişi eğer yatırım yaparsa bu meblağları alabilirsiniz.

Eğer ki yatırım yapmak isterseniz de para çekme konusunda her hangi bir problem yok ben çekim talebi oluşturduktan sonra yarım saat, bir saate hesaba yatıyor.

Benim ref linkim:

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Tam anlayamadım amacı nedir bunun ve kayıt olurken hangi bilgiler giriliyor ve sen o parayı ne kadar zamanda yaptın

patlamayalım sonra.

Tam anlayamadım amacı nedir bunun ve kayıt olurken hangi bilgiler giriliyor ve sen o parayı ne kadar zamanda yaptın

patlamayalım sonra.
Sadece telefon no ile kayıt oluyorsun. Ben parayı yaklaşık 4 ay ama tabi ben bu 4 aylık süreçte hiç girmedim belki 1 ayda geldi bilemiyorum şans eseri farkettim bende.
Site şöyle bunlar güneş paneli şirketi, sen bunlara bi nevi ortak oluyorsun bunlarda şirketlere enerjileri satıyor. YouTube da videoları var. Kendileri her gün neredeyse canlı yayın açıyor bakabilirsin dediğim gibi yatırım yapmadığım için pek bilgi edinmedim. Benim olayım referans kazancı. Sende öyle yapabilirsin.

Sadece telefon no ile kayıt oluyorsun. Ben parayı yaklaşık 4 ay ama tabi ben bu 4 aylık süreçte hiç girmedim belki 1 ayda geldi bilemiyorum şans eseri farkettim bende.
Site şöyle bunlar güneş paneli şirketi, sen bunlara bi nevi ortak oluyorsun bunlarda şirketlere enerjileri satıyor. YouTube da videoları var. Kendileri her gün neredeyse canlı yayın açıyor bakabilirsin dediğim gibi yatırım yapmadığım için pek bilgi edinmedim. Benim olayım referans kazancı. Sende öyle yapabilirsin.
sadece benim referans numaramla oraya kayıt olmaları mı gerekiyor ve ben 100tl alıyorum doğru mudur

200 de mi çekebiliyoruz

sadece benim referans numaramla oraya kayıt olmaları mı gerekiyor ve ben 100tl alıyorum doğru mudur

200 de mi çekebiliyoruz
Şöyle site yeni kayıt olanlara 100 tl veriyor. Onu 200 tl yapınca çekebiliyorsun. Ve senin referansınla kayıt olup yatırım yapıp para kazanan olursa sende %15 pay alıyorsun. 3. Yüklediğim ekran görüntüsünde var zaten incele ordanda. 2.ekran görüntüsünde de yeni üye olanlara ücretsiz verdikleri solar yatırım var ordanda gelir elde edebilirsin ücretsiz dene gör ona göre yol izlersin

@Mehmet Yılmaz Bu tür sistemler, kimin çıkarıldığı belli olmayan sistemler abi. Kaç tanesine bizzat ben de dahil oldum işin sonu hep dolandırılmakla bitiyor. Lütfen konuya gereği yapılırsa iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hik online vurgunu v2.

@Mehmet Yılmaz Bu tür sistemler, kimin çıkarıldığı belli olmayan sistemler abi. Kaç tanesine bizzat ben de dahil oldum işin sonu hep dolandırılmakla bitiyor. Lütfen konuya gereği yapılırsa iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hik online vurgunu v2.
ben de güvenemedim uğraşmayacağım

ben de güvenemedim uğraşmayacağım
Buna benzer bir sisteme yaklaşık 8k para soktum, para kazandırıyor ama nerede patlayacağı belli olmuyor. Ben 1k zararla çıkmıştım.
Hik online vurgunu da aynı işleyişte bir uygulama sunuyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: FaUs
Acayip ponzi durdu bu, kilitliyorum konuyu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,696
Üyeler
189,908
Son üye
dumano7