Solcu Gazete Ve Türevleri Saçmalığı

Artık haberlerede bakasım gelmiyor.

Sokaktan geçerken kadınların yüzüne bile bakamıyoruz artık ya yanlış anlarsa diye. Kadının kaçmaya çalıştığı belli bu tür haberler de hep böyle yapılıyor zaten. Sadece 1 fotoğraf veya 10 saniye. Sonra kadın şiddet görmüş diye başlatıyorlar algı operasyonunu.

hangi gazete doğru ki hepsi ekmeğinin peşinde

Solcu Gazete , İstanbul Sözleşmesi nedir diye paylaştığında bizim sınıftaki kızlar birbirlerini etiketleyip sözleşme iptal olsun diye kudurmuşlardı :)

Solcu Gazete , İstanbul Sözleşmesi nedir diye paylaştığında bizim sınıftaki kızlar birbirlerini etiketleyip sözleşme iptal olsun diye kudurmuşlardı :)
Hangi maddeden dolayı?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Solcu Gazete'ye ve kızlara göre sözleşme kabul edilse kadın cinayetleri olmayacak qwe
İstanbul sözleşmesi muhalif kesimler tarafında bile yer yer desteklenmiyor garip bir durum , araştırmadım gerek yok :D

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
abi konu gereksiz uzadı bence solcu gazete bazı haberleri doğru yapıyor birde bunun sağcı gazetecisi çıkmış o herşeyi çok iyiymiş gibi gösteriyor ama en azından solcu gazete bazı haberleri iyi yapıyor

abi konu gereksiz uzadı bence solcu gazete bazı haberleri doğru yapıyor birde bunun sağcı gazetecisi çıkmış o herşeyi çok iyiymiş gibi gösteriyor ama en azından solcu gazete bazı haberleri iyi yapıyor
Solcu çomar zaten satılmış medyaları biliyoruz muhalifin de çomarı var , kabul etmesini bilin doğru yapıyormuş PEHH

Solcu çomar zaten satılmış medyaları biliyoruz muhalifin de çomarı var , kabul etmesini bilin doğru yapıyormuş PEHH
her şey doğru demiyorum arada doğruları var sağcı gazetenin de var ben burda kötü bişey demedim ki

her şey doğru demiyorum arada doğruları var sağcı gazetenin de var ben burda kötü bişey demedim ki
Doğru dediğin Anadolu Ajansının haberlerini 1 e 1 geçirdikleri :D Ya da İHA'nın

Doğru dediğin Anadolu Ajansının haberlerini 1 e 1 geçirdikleri :D Ya da İHA'nın
ona kalırsa bu ülkede hiç haber yapan yok İhlas haber ajansı adı üstünde çoğğu haberi bunun üzerinden yapıyorlar zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,284
Üyeler
183,816
Son üye
ebangez
Geri