Neler Yeni

Solcu Medyanın bir yalanı daha çökertildi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kardeşim burdaki yalan haberdeki amaç sınava 1 gün kala böyle bir algı oluşturuyorlar ve öğrencileri sokağa dökerek bir nevi iç savaş çıkartmaya çalışıyor solcu kesim. Bu sıradan bir yalan haber değil
Dostum keşke hepimiz sokağa çıksakta iktidar bir an önce değişse. Gerçi ülkede adam akıllı siyaset yapan yok. :)

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Kardeşim burdaki yalan haberdeki amaç sınava 1 gün kala böyle bir algı oluşturuyorlar ve öğrencileri sokağa dökerek bir nevi iç savaş çıkartmaya çalışıyor solcu kesim. Bu sıradan bir yalan haber değil
puhahahahah abi şaka mısın sen ironi mi yapıyosun anlamadım senin kafan yerinde değil galiba yok dış güçlerin oyunu ameriga ve rusya yabdı bunu karşim

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Girişte "Askeri sağlık alanında iş birliği tesis etmeyi arzu ederek" diyor. Zaten bilgiyi başta veriyor. Sence normal sağlık eğitimi olsa bunu Milli Savunma Bakanlığı mı açıklar yoksa Sağlık Bakanlığı mı açıklar?
Peki ya askeri bir anlaşmada neden böyle maddeler yer alıyor
20210625_144310.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
puhahahahah abi şaka mısın sen ironi mi yapıyosun anlamadım senin kafan yerinde değil galiba yok dış güçlerin oyunu ameriga ve rusya yabdı bunu karşim
Ben öyle bir şey demedim sen iyi misin yoksa engelli taklidi mi yapıyorsun

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Ben öyle bir şey demedim sen iyi misin yoksa engelli taklidi mi yapıyorsun
vallahi sen dedin solcu kesim iç savaş çıkarmaya çalışıyor dedin ayrıca öncelikle üslübunu takın kimseye hakaret etme hakkın yok engelli falan diyemezsin ben sana koyun diyomuyum

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
arkadaş ceza yemiş iyi oldu bir kişiden biraz uzak kalabilicez sonunda

Top Bottom