Neler Yeni

solo oyun önerisi ofline/online farketmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Koç
arkadalkar bana solo oynıyabileceğim ofline olursa daha iyi olur ama online olursada sıkıntı yok (lütfen bilindik oyunları yazmayın hepsini oynadım çünkü artık) her türlü oyun olabilir sarsın yeter. (oynadıklarım cod, tomb raider, far cry, gta, fort, valo, cs, ets, pubg stranded deep, the long dark vb.) bu tür bir çok oyunu bitirdim lütfen bilindik oyunları yazmayın bütçe fark etmez

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
arkadalkar bana solo oynıyabileceğim ofline olursa daha iyi olur ama online olursada sıkıntı yok (lütfen bilindik oyunları yazmayın hepsini oynadım çünkü artık) her türlü oyun olabilir sarsın yeter. (oynadıklarım cod, tomb raider, far cry, gta, fort, valo, cs, ets, PUBG stranded deep, the long dark vb.) bu tür bir çok oyunu bitirdim lütfen bilindik oyunları yazmayın bütçe fark etmez
Bunlarda bilindik ama Witcher 3 ve Quanic Dream oyunlarına bak

marasal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
marasal
arkadalkar bana solo oynıyabileceğim ofline olursa daha iyi olur ama online olursada sıkıntı yok (lütfen bilindik oyunları yazmayın hepsini oynadım çünkü artık) her türlü oyun olabilir sarsın yeter. (oynadıklarım cod, tomb raider, far cry, gta, fort, valo, cs, ets, PUBG stranded deep, the long dark vb.) bu tür bir çok oyunu bitirdim lütfen bilindik oyunları yazmayın bütçe fark etmez
bu biraz bilindik bir cevap ama kendi steam kütüphanemden önericek olursam hades önerebilirim gerçekten oldukça güzel bir indie yapım mutlaka adını çokça duymuşsunuzdur üstelik fiyatıylada gayet uygun bir oyun bunun yanı sıra hala oynamadıysanız indirimde 20 tl ye witcher 3 paketini almanızı öneririm bu iki oyun haricinde Katana Zero,Ori and the Will of the Wisps ve dying light önerebilirim hepsi ucuz fiyatını hakeden ve güzel oyunlardır bakmanızı öneririm eğer param var derseniz AAA oyunlarda önerebilirim.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Crysis serisi

Crafty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Deniz Gökçe
Cyberpunk-Witcher 3-LOTR Bfme serisi oynanabilir.Eğer seçimli oyunlar seviyosan walking dead serilerinin hikayeleri de güzel gayet

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
elder scrolls fanboyu olarak skyrim oyna.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kenshi veya Rimworld olabilir, sandbox tarzdalar. Özellikle Kenshi'yi uzunca bir süre oyna.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Kenshi veya Rimworld olabilir, sandbox tarzdalar. Özellikle Kenshi'yi uzunca bir süre oyna.
ikisi de ömrünün yarısını bitirebileceğin tarzda oyunlar, tek kelime ile "efsane" oyunlar.

Top Bottom