Neler Yeni

Son 1 Aydır Pingim Normalden 5 Kat Daha Fazla Sebebi Nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yetik
normalde valorantta istanbul sunucusunda pingim 6-7 iken şuan 27 den aşağı düşmüyor.
speedtest.net üzerinde ise normalde 2 den yukarı çıkmaz iken şuan sabit 14 ve bu beni gerçekten sinir etmeye başladı oyunumu etkilemesi umrumda değil ki avrupa sunucularında 60 ms görmeye başladım gerçekten etkiliyormuş...
1719310218417.png

normalde valorantta istanbul sunucusunda pingim 6-7 iken şuan 27 den aşağı düşmüyor.
speedtest.net üzerinde ise normalde 2 den yukarı çıkmaz iken şuan sabit 14 ve bu beni gerçekten sinir etmeye başladı oyunumu etkilemesi umrumda değil ki avrupa sunucularında 60 ms görmeye başladım gerçekten etkiliyormuş...
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben 70ms oynuyorum sizinki gene iyi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 70ms oynuyorum sizinki gene iyi :D
düşük pinge alışınca bu bile çok sinir ediyor ki zaman zaman amerika ya da asya sunucularına bağlanıyorum iş gereği o zaman gerçekten sorun yaşıyorum ve müşteri hizmetleri türkiye üzerinde 14ms alıyorum diye hiç bir işlem yapmıyor

düşük pinge alışınca bu bile çok sinir ediyor ki zaman zaman amerika ya da asya sunucularına bağlanıyorum iş gereği o zaman gerçekten sorun yaşıyorum ve müşteri hizmetleri türkiye üzerinde 14ms alıyorum diye hiç bir işlem yapmıyor
Vallaha bilemiyorum hocam. Geçende oyunda bir mucize oldu 26 ms gördüm rüya gibi bir şeydi. :D

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Alıntıyı görüntüle
benimkide seninki gibi 68 - 89 dowload 14 - 32 upload 2 ms ama şimdi başka bi int le test ediyom onda 20 ye 13 13 ms diyo ama benim int de de 13 diyo normal de 2 yi geçmiyodu anlamadım sitede bi sıkıntı var heralde bu aralar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimkide seninki gibi 68 - 89 dowload 14 - 32 upload 2 ms ama şimdi başka bi int le test ediyom onda 20 ye 13 13 ms diyo ama benim int de de 13 diyo normal de 2 yi geçmiyodu anlamadım sitede bi sıkıntı var heralde bu aralar
sikayetvar uzerinden talep actim superonline a savas aciyorum

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Burak Çetin
Alıntıyı görüntüle
test yaptığınız server'ı değiştirdiğinizde de mi 14ms çıkıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,793
Üyeler
165,588
Son üye
Zxel1907
Top Bottom