Neler Yeni

Son 3 ayda YKS Sayısal 150K

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlker Kara
Merhaba arkadaşlar, tyt anlamında istediğim netlerdeyim.
AYT'de 15-20 net yapıyorum yeni başladım. AYT Matematik ve Kimya'da temelim var.
Kalan zamanda AYT'de 35-40 netlere çıkabilir miyim? İhtimal var mı.
Günde 6 saat çalışabilirim dershaneye gidiyorum mezunum.
Yanlış anlamayın yapamasam da ders çalışacağım fakat biraz motive olmak için açıyorum bu konuyu.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam günde 6 saat çalışmayla 100.000'e girersiniz gibi geliyor. Hiç bir şey için geç değil. Çalışıldığı sürece olur.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
kanka yapmaman için sorun görmüyorum tyt de istediğin yerdesin sadece ayt çalışşan bile uçarsın kankacım sadece sakin ol plana güven :)

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Nerden dönseniz kar hocam. Düzenli çalışın. Bir hedef koyun ve her gün kalktığınızda hedefinizi, hayallerinizi düşünün. sadece 3 ay su gibi akıp geçer.

Hiçbir şey imkansız değildir. Sonuçta imkansızın içinde bile imkan bulunuyor.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
yaparsın gec degıl bende ayt fene bastan basaldım kımya gazlar bıtmek uzere fızık basıt makıneler bıttı bıyo ya da baslıcaz ınsallah tyt net 80 cıvarı ayt de 60-65 yapmak hedefım

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
yaparsın gec degıl bende ayt fene bastan basaldım kımya gazlar bıtmek uzere fızık basıt makıneler bıttı bıyo ya da baslıcaz ınsallah tyt net 80 cıvarı ayt de 60-65 yapmak hedefım
mat yoksa ayt 60 65 cok zor

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
mat var ya nası yok turev ıntegralım saglam ondan oncekı konulara bakmam lazım sadece su eşitsizlikler vs.
cerez o zaman yaparsın
bende aynı durumdayım tyt 80 90 arası
ayt mat 30 31 cemberde vs eksıgım var ama fizik 11 biyo 11 + bitki biyo nerdeyse hıc yok

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
cerez o zaman yaparsın
ayt mat 30 31 cemberde vs eksıgım var ama fizik 11 biyo 11 + bitki biyo nerdeyse hıc yok
maşallah sana benım ayt fen baya boş kasmaya çalısıyorum şu sıralar ayt mat 25 falan toplam fen de de 15 cıvarı yapıyorum daha da arttırmaya çalısıyorum da su sıralar hıc ders calısaım gelmıyor masaya oturunca dc ve burada takılıyorum ne yapmam lazım çalısmam gerektıgını bende bılıyorum taktik ver bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

maşallah sana benım ayt fen baya boş kasmaya çalısıyorum şu sıralar ayt mat 25 falan toplam fen de de 15 cıvarı yapıyorum daha da arttırmaya çalısıyorum da su sıralar hıc ders calısaım gelmıyor masaya oturunca dc ve burada takılıyorum ne yapmam lazım çalısmam gerektıgını bende bılıyorum taktik ver bana
kimya gazları hallettım sonra cozunurluk molarıte falan da halletım bıraz soru cozsem oturacak kalanı boş organık var aradaki konular çogu eksık fizik de de cok bır sey yok 3-5 net arası yapıom fizik de bıyolojı de 5 cıvarı bıtkı falan var bıraz sıstemler eksık onun dısında matematık de ise lımıt turev ıntegral pek problem yok trıgonometrı zortlatacak soru cıkmazsa yapıyorum gerıye kalan konularda ıse eksık var ancak bos degıl yapıyorum onları da bu hafta msü ye kadar full tyt kasmayı planlıyorum ondan sonra ayt ye eri asılırım yarın da ayt fen kasmak var aklımda

cerez o zaman yaparsın
hedef neresi

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

kimya gazları hallettım sonra cozunurluk molarıte falan da halletım bıraz soru cozsem oturacak kalanı boş organık var aradaki konular çogu eksık fizik de de cok bır sey yok 3-5 net arası yapıom fizik de bıyolojı de 5 cıvarı bıtkı falan var bıraz sıstemler eksık onun dısında matematık de ise lımıt turev ıntegral pek problem yok trıgonometrı zortlatacak soru cıkmazsa yapıyorum gerıye kalan konularda ıse eksık var ancak bos degıl yapıyorum onları da bu hafta msü ye kadar full tyt kasmayı planlıyorum ondan sonra ayt ye eri asılırım yarın da ayt fen kasmak var aklımda

hedef neresi
ege pc Muh dusunuyorum puana gore değişir
haci cidden bu aralar bende de var o ya dershaneden okuldan vs eve geliyorum atiyorum kendimi yataga telefona bakiyorum ,8e 9a kadar nasil kurtulacam bilmiyorum

haci cidden bu aralar bende de var o ya dershaneden okuldan vs eve geliyorum atiyorum kendimi yataga telefona bakiyorum ,8e 9a kadar nasil kurtulacam bilmiyorum
fenden kimya haric 10 yapiyorum max

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut

fizik 11 bıyo 11 dedıgınde 11 net yapıyorsun dedın sandım

benım hedefte 20k var 20k cıvarı yapsam o puanlarda tıpları sıralarım yoksa 35k ya kadar diş yazıcam ama pc muhendıslıgı de mantıklı gelıyor

Top Bottom