🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
konsollarda çok sarıtmıyor ama pc de sarıtıyorGiriş seviyesi bir Hdr
konsollarda çok sarıtmıyor ama pc de sarıtıyorGiriş seviyesi bir Hdr
PC toplayana kadar Ps'de kullanacağım. Birde N11'den alacağım Akakçe üzerinde en ucuzu o.konsollarda çok sarıtmıyor ama pc de sarıtıyor
modelleri aynı sadece şeyi farklı isimleri helalde diğerinde konsol modu olması (4k yani ) 2k da 165 hz 4k da 60 hz veriyorNeden modelleri ve fiyatları farklı
Bi fikir olarak sunayım dedim sadece.2 monitörü ne yapacağım yayıncı değilim bir şey değilim. Kendi hâlimde ev kullanıcısıyım
PC toplayana kadar Ps'de kullanacağım. Birde N11'den alacağım Akakçe üzerinde en ucuzu o.
Ölü piksel testi yaptığımda 1 tane falan çıkarsa değişim yaparlar mı? Amazon değil sonuçta çok güvenmiyorum
konsollarda çok sarıtmıyor ama pc de sarıtıyor
Teşekkürler fikir için.Bi fikir olarak sunayım dedim sadece.
Bunu alırsam donu çıkarmam gerekebilir. Ölü piksel konusuna ne diyorsun@✓Arda benim kullanmış olduğum monitör de konsol modu vardı o yüzden pahalı olabilir konsollara özel monitör https://www.msi.com/Monitor/Optix-MAG274QRF-QD
ben gittigidiyordan almıştım ölü pikser çıkmamıştı amazon iade konusunda iyi n11 için bir şey diyememBunu alırsam donu çıkarmam gerekebilir. Ölü piksel konusuna ne diyorsun
geçen sene şubat ayında 4200 tl ye almıştımben gittigidiyordan almıştım ölü pikser çıkmamıştı amazon iade konusunda iyi n11 için bir şey diyemem
Oha ya bedavaya almışsın resmen. Satmasaydin alırdım senden :dben gittigidiyordan almıştım ölü pikser çıkmamıştı amazon iade konusunda iyi n11 için bir şey diyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçen sene şubat ayında 4200 TL ye almıştım
5k mı 6 k mı ne o fiyatlarda satılıyordu 4200tl olunca almıştımOha ya bedavaya almışsın resmen. Satmasaydin alırdım senden :d