- Reaksiyon skoru
- 1,852
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sen sevgilisi yok ama bütün kızları reddenen tiplerdensin dimiFake olduğunu düşünüyorum![]()
sen sevgilisi yok ama bütün kızları reddenen tiplerdensin dimiFake olduğunu düşünüyorum![]()
Flört olarak takılmak daha hoşsen sevgilisi yok ama bütün kızları reddenen tiplerdensin dimi
Ohooo ballı adam uğraşmadan harem kuruyorsunya beyler dün snapten 3 kız ekledi diyorumki tanıyormuyum seni hayır diyor niye ekledin diyom ekleyemezmiyim diyor sorun değğişl diyom muhabbet ediyoz falan da dün bir kız daha ekledi direkt numara attı daha görmedi bile beni fake dicektim de 20k snap puanı var ben bu kadar çekici olduğumu bilmiyordum görüşmeden kız etkiliyotum neyim ben aşk meleğimi konu da tam napim yazmalık he
aynen de bir yerden sonra sıkıyor sevgili olmak daha iyiFlört olarak takılmak daha hoş
Yok kanka ne ayıbıBana da geçen instadan biri yazdı tanımıyom falan dedim, tanışmak için yazdım dedi. Anladım dedim. Rahatsız ettim sanırım dedi, sorun yok birdaha olmaz dedim. Ayıp oldu galiba![]()
Uygunsuz davranıştan uyarı geldi.Mesajı değiştiriyimmi yoksa kalmalımı?Kötü amaçla yazmamıştım sadece şaka amaçlıydı özür dilerim.Napim![]()
Ne diyorsun canimya beyler dün snapten 3 kız ekledi diyorumki tanıyormuyum seni hayır diyor niye ekledin diyom ekleyemezmiyim diyor sorun değğişl diyom muhabbet ediyoz falan da dün bir kız daha ekledi direkt numara attı daha görmedi bile beni fake dicektim de 20k snap puanı var ben bu kadar çekici olduğumu bilmiyordum görüşmeden kız etkiliyotum neyim ben aşk meleğimi konu da tam napim yazmalık he
Uyarıyı aldın kanka değiştirsen de değiştirmesen de fark etmezUygunsuz davranıştan uyarı geldi.Mesajı değiştiriyimmi yoksa kalmalımı?Kötü amaçla yazmamıştım sadece şaka amaçlıydı özür dilerim.
yo değiştirme ben dedim napim yazmalık diyeUygunsuz davranıştan uyarı geldi.Mesajı değiştiriyimmi yoksa kalmalımı?Kötü amaçla yazmamıştım sadece şaka amaçlıydı özür dilerim.