Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Hmm olsuny
a reis benim scdeki kızlar italyan ya irene diye bir kız çok tatlı ama coğrafya be reis askldşlk
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Hmm olsuny
a reis benim scdeki kızlar italyan ya irene diye bir kız çok tatlı ama coğrafya be reis askldşlk
Zaten az girdiğim bir hesap o kendi gerçek hesabımı vermedim O hesaba az giriyorumkeşke buraya atmasaydın onu özelden atabiliyordun neyse
st yapanları engelliyorum ztn boş iş gerçekten snap atana snap atıyorum ama kız daha beni görmeden numara attı niye attın dedim wpden yaz dedi acaba beni tanıyormu diye bir şüphelendim ama kızın ismini ilk defa gördümKanka kız Snap atıyorsa sen de at, tipinden hoşlanmışsa atar. Ama kıza da bağlı.
Benim mesela konuştuğum 1 kız snap atıp duruyordu puan kasmak için. Yanıt vermeyenler takipten çıkabilir dedi, fotoğraf atıp üstüne bb yazdım WhatsApp tan yaz bari falan demişti. Eğer seninle konuşmak istiyorsa konuş da puan falan derdi varsa sal gitsin
bu hesapta senin sanırım kankahayır st değil numara attı kız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleyazın tarlada çekinmiştim knk
Kızların hükümdarı
Eve gideyim başlıyorum beyler
sdaadladbu hesapta senin sanırım kanka
![]()
FELIX JAEHN (@felixjaehn) • Instagram photos and videos
255K Followers, 429 Following, 91 Posts - See Instagram photos and videos from FELIX JAEHN (@felixjaehn)www.instagram.com
Muhtemelen tanıyor, numara yanlış da olabilir. Yaz bakalım ne olacak, en kötü engellersin.s
st yapanları engelliyorum ztn boş iş gerçekten snap atana snap atıyorum ama kız daha beni görmeden numara attı niye attın dedim wpden yaz dedi acaba beni tanıyormu diye bir şüphelendim ama kızın ismini ilk defa gördüm
yo numara doğru yazdım dönmesini bekliyorumMuhtemelen tanıyor, numara yanlış da olabilir. Yaz bakalım ne olacak, en kötü engellersin.
Bana da geçen instadan biri yazdı tanımıyom falan dedim, tanışmak için yazdım dedi. Anladım dedim. Rahatsız ettim sanırım dedi, sorun yok birdaha olmaz dedim. Ayıp oldu galibayo numara doğru yazdım dönmesini bekliyorum
ya olum tersleme milleti millet kız bulamıyor sen kızları kovuyonBana da geçen instadan biri yazdı tanımıyom falan dedim, tanışmak için yazdım dedi. Anladım dedim. Rahatsız ettim sanırım dedi, sorun yok birdaha olmaz dedim. Ayıp oldu galiba![]()
Fake olduğunu düşünüyorumya olum tersleme milleti millet kız bulamıyor sen kızları kovuyon