Neler Yeni

son kararım doğru mu

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
6500 tl olan kasa bütçemi 300 tl aştım ama söyle bir sistem buldum daha önce yazan arkadaşlar sağolsun kararı kesinleştirmek için yazıyorum
sistem bu ama ben işlemciyi 3600x ile değiştirdim ve birkaç sorum var

işlemciyi 3500x yerine 3600x yapsak olur mu sağlam bir şey olsun istiyorum çok uzun seneler de idare eder bence
ramın frekansı düşük değil mi yada overclock yapılıyormuş frekansı ne kadar yükselir bir yerde yazmıyor (görüntüsü çok değişik geldi bu arada)
3500x ten 3600x e çıkarttık sistemi güç kaynağı değiştirmek gerekir mi 500w yeter mi
bu sistem beni ne kadar götürür en az 5 yıl kullanabilmem lazım
son olarak da ben
https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-RGB-gaming-monitor-fiyati-45505/
bu badboyu alacağım monitörün 1440p ve 165 hz özelliğini kullanmak istiyorum kasayla monitör uyumu sıkıntı olur mu
başka eksik sıkıntılı bir şey var mı işlemci soğutucu vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6500 TL olan kasa bütçemi 300 TL aştım ama söyle bir sistem buldum daha önce yazan arkadaşlar sağolsun kararı kesinleştirmek için yazıyorum

işlemciyi 3500x yerine 3600x yapsak olur mu sağlam bir şey olsun istiyorum çok uzun seneler de idare eder bence
ramın frekansı düşük değil mi yada overclock yapılıyormuş frekansı ne kadar yükselir bir yerde yazmıyor (görüntüsü çok değişik geldi bu arada)
3500x ten 3600x e çıkarttık sistemi güç kaynağı değiştirmek gerekir mi 500w yeter mi
son olarak da ben
https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-RGB-gaming-monitor-fiyati-45505/
bu badboyu alacağım monitörün 1440p ve 165 hz özelliğini kullanmak istiyorum kasayla monitör uyumu sıkıntı olur mu
düzgün sıralı bir şekilde cevaplanırsa mutlu olurum arkadaşlar kafam çok karışıyor 10 saattir bilgisayar başında durunca popom bile dümdüz oldu

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
6500 TL olan kasa bütçemi 300 TL aştım ama söyle bir sistem buldum daha önce yazan arkadaşlar sağolsun kararı kesinleştirmek için yazıyorum

son olarak da ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzgün sıralı bir şekilde cevaplanırsa mutlu olurum arkadaşlar kafam çok karışıyor 10 saattir bilgisayar başında durunca popom bile dümdüz oldu
kankacım şimdi 3500x ten 3600x e çıkarınca PSU değiştirmen gerekmez TDP değerlerini bilmiyorum ama sorun olmaz yani ikincisi RAM in frekansı düşük değil gayet ideal anakartın zaten 3200 mhz bile destekliyor seninki 3000 mhz ondan yana sıkıntı olmaz sistemi de uzun süreler kullanırsın sıkıntı olmaz monitör işi de güzel 2K 165 hz her türlü işini görür mis gibi sistem hayırlı olsun :')

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
İşlemciyi R5 3600 yap ve yanına T6 Ultra al daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular