galax rtx2060 sistem toplama

Reaksiyon skoru
1
Merhaba.

Özelleştirmeler;

R5 3600.
Gigabyte B450M S2H.
Adata XPG swordfish M.2 500GB.
High Power 600W 80+ Bronze eco.

Bu şekilde sistemi satın alacağım birazdan. Ekran kartı bölümünde Galax RTX2060'ın iki farklı versiyonu var.

1 )

2)
Sistemdekine tıkladığımda aşağıdaki ekran kartını gösteriyor. Yani satın alacağım sistemin içindeki ekran kartı altta belirttiğimdir.

Sizce ters bir durum mu vardır?

Merhaba.

Özelleştirmeler;

R5 3600.
Gigabyte B450M S2H.
Adata XPG swordfish M.2 500GB.
High Power 600W 80+ Bronze eco.

Bu şekilde sistemi satın alacağım birazdan. Ekran kartı bölümünde Galax RTX2060'ın iki farklı versiyonu var.

1 )

2)
Sistemdekine tıkladığımda aşağıdaki ekran kartını gösteriyor. Yani satın alacağım sistemin içindeki ekran kartı altta belirttiğimdir.

Sizce ters bir durum mu vardır?
ürün kodları aynı, fark yoktur galiba.

Çok önemli değil sonuç olarak gelecek kart 2060. :D

ürün kodları aynı, fark yoktur galiba.
Evet ürün kodları aynı ama tasarım olarak farklılık var ve alttaki açıklama kısımlarında bir tanesi dolu dolu diğeri bomboş. Bir garipsedim gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok önemli değil sonuç olarak gelecek kart 2060. :D
7542 TL'ye denk geliyor, bana fiyat olarak tamam gibi geldi. Sizin düşünceniz nedir ?

Evet ürün kodları aynı ama tasarım olarak farklılık var ve alttaki açıklama kısımlarında bir tanesi dolu dolu diğeri bomboş. Bir garipsedim gerçekten
tasarım farkını yeni farkettim tövbe tövbe bu ne lan hangisi gelecek Allah var merak ettim ama öyle acayip bi fark yoktur illaki, çok kafanı yorma bence

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7542 TL'ye denk geliyor, bana fiyat olarak tamam gibi geldi. Sizin düşünceniz nedir ?
7500 tl rtx 2060 bir sistem için biraz tuzlu gibi.

7500 TL rtx 2060 bir sistem için biraz tuzlu gibi.
Alternatif olarak öneriniz var mıdır ?
Sipariş geçmek üzereyim. İşlemci kısmında r5 3600 istiyorum. Sistemi satın aldıktan sonra çok uzun yıllar yükseltme düşünmüyorum. Oyun render falanda yapılacaktır.

rtx2060 ve rx5600xt nin üstüne çıkılmaz bütçende gayet güzel kartlardır

Geri