Northern_Pike
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- Ahmet
- İlgilendiği Kategoriler
- Donanım, Dijital Oyun Servisleri
Herkese merhabalar,
Henüz dolar geçişi olmamışken; son fırsattan herkesin faydalanması adına görünürlüğünü arttırmak için, rastgele konularda E-tail üzerinden önerdiğim kelepir Steam oyunlarını derlemeyi düşündüm.
İndirim Kodları: etailextr5 (%5 indirim her oyunda)
lastetail (%20 indirim The Last of Us Part 1 için)
Not: Her sepet için sadece bir adet kod kullanma hakkı vardır. Yani The Last of Us Part 1 için, sadece lastetail %20 indirim kodunu kullanabilirsiniz, ekstra etailextr5 %5 indirim kodunu kullanamazsınız.
E-tail güvenilir midir? Evet güvenilirdir. Aldığım oyunların birçoğunu keyler vasıtasıyla aktive ettim ve sıkıntısını görmedim.
Roller Coaster Tycoon 3 - Complete Edition -32.00 TL > 11.20 TL
Worms Reloaded - Game Of The Year -199.00 TL > 7.80 TL
Lake -76.00 TL > 16.00 TL
Days Gone -899.00 TL > 329.00 TL
God of War -899.00 TL > 329.00 TL
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition -899.00 TL > 329.00 TL
The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition -1.299,00 TL > 542.35 TL (lastetail kodu ile birlikte)
This War of Mine: Complete Edition -223.30 TL > 46.89 TL
Punch Club -105.00 TL > 26.25 TL
Henüz dolar geçişi olmamışken; son fırsattan herkesin faydalanması adına görünürlüğünü arttırmak için, rastgele konularda E-tail üzerinden önerdiğim kelepir Steam oyunlarını derlemeyi düşündüm.
İndirim Kodları: etailextr5 (%5 indirim her oyunda)
lastetail (%20 indirim The Last of Us Part 1 için)
Not: Her sepet için sadece bir adet kod kullanma hakkı vardır. Yani The Last of Us Part 1 için, sadece lastetail %20 indirim kodunu kullanabilirsiniz, ekstra etailextr5 %5 indirim kodunu kullanamazsınız.
E-tail güvenilir midir? Evet güvenilirdir. Aldığım oyunların birçoğunu keyler vasıtasıyla aktive ettim ve sıkıntısını görmedim.
Roller Coaster Tycoon 3 - Complete Edition -
Worms Reloaded - Game Of The Year -
Lake -
Days Gone -
God of War -
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition -
The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition -
This War of Mine: Complete Edition -
Punch Club -
Son düzenleme: