Neler Yeni

Öneri SON KEZ TELEFON ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
ben bunun bir tabu olduğunu düşünüyorum. mi 13e geçince çağ atlamıştım geçen sene şimdi mi 15 proya geçtim telefon kullanmıyormuşum dedim
çoğu doğru, ucuz yapmak için buld quility'yi düşürüyorlar. şöyle diyeyim ailemde ve yakın arkadaşımda ezelden beri samsung kullanılır, şu ana kadar kırılma, çatlama vs olmamıştır, şahsen 5 yıl dandik bir kılıfla samsung a30 kullandım şu an ekranında çizik, kasasında soyulma bile yoktur, 10larca yere düşürmem rağmen. hala dolabımda duruyor. Diğer yandan xiaomi veya honor kullanan başka arkadaşlarımın telefonları birkaç düşmede hasar görüyor mesela daha çok sorun çıkarıyor. tabii sürekli sorun çıkarıyor demiyorum. xiaomi alıp uzun yıllar kullanan da var. sadece daha az kaliteli diyorum. oneplus çok iyi telefondur ama honor veya mi için söyleyemem. Dİğer yandan yazılımın ve arayüzün optimize olması olayı var onda da pek iyi değiller

moz1lla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
şayomi
çoğu doğru ucuz yapmak için buld quility'yi düşürüyorlar. şöyle diyeyim ailemde ve yakın arkadaşımda ezelden beri samsung kullanılır, şu ana kadar kırılma, çatlama vs olmamıştır, şahsen 5 yıl dandik bir kılıfla samsung a30 kullandım şu an ekranında çizik, kasasında soyulma bile yoktur, 10larca yere düşürmem rağmen. hala dolabımda duruyor. Diğer yandan xiaomi veya honor kullanan başka arkadaşlarımın telefonları birkaç düşmede hasar görüyor mesela daha çok sorun çıkarıyor. tabii sürekli sorun çıkarıyor demiyorum. xiaomi alıp uzun yıllar kullanan da var. sadece daha az kaliteli diyorum.
dediğin giriş seviye cihazlarda öyle olabilir ama sağlamlık deyince telefonum aklıma geliyor şöyle bir link bırakayım. Çinlilere ne kadar güven olur pek emin değilim.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,025
İsim
Kadir Efe Ulusoy
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...rada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey yapıştır şuandaki ORAN-ORANTI ÖZELLİK DAĞILIMNA göre açık ara en iyi cihaz abartı bir özellik isteğin yok ise honor magic 7 pro-6pro çok işine yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi SPESİFİK ÖZEL KULLANIM AMACIN yoksa amiral gemisi olsun dersen magic 7 pro s25ultradan bile çok daha iyi ortalama puanda 15t ikisindende önde ama 77k gibi bir fiyatı var

ben olsam uzun kullanım için s25 ultra
performans-verimlilik için magic 7 pro-15 ultra arasından tercih yaparım
samsung 2032 yılına kadar yazılım güncellemesi verecek s25 ultraya
diğerleri 4yıl yazılım 5yıl gücenlik güncellemesi alacak

ki bana kalırsa bir telefona 75k verilmez 55-60 verilecek son fiyat bende m21den x7 pro-s24fe-14t geçicem yakın zamanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ertuğrul CERAN
Merhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?
Merhaba
Kamera diyorsan sadece önemli olan kamera ise Vivo x200 Pro

Genel olarak her şey iyi olsun diyorsan Honor Magic 7 Pro

Ben diger markalara ön yargılıyım diyorsan S25 Ultra.

İyi Forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
dediğin giriş seviye cihazlarda öyle olabilir ama sağlamlık deyince telefonum aklıma geliyor şöyle bir link bırakayım. Çinlilere ne kadar güven olur pek emin değilim.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...rada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey yapıştır şuandaki ORAN-ORANTI ÖZELLİK DAĞILIMNA göre açık ara en iyi cihaz abartı bir özellik isteğin yok ise honor magic 7 pro-6pro çok işine yarar

dediğim gibi SPESİFİK ÖZEL KULLANIM AMACIN yoksa amiral gemisi olsun dersen magic 7 pro s25ultradan bile çok daha iyi ortalama puanda 15t ikisindende önde ama 77k gibi bir fiyatı var

ben olsam uzun kullanım için s25 ultra
performans-verimlilik için magic 7 pro-15 ultra arasından tercih yaparım
samsung 2032 yılına kadar yazılım güncellemesi verecek s25 ultraya
diğerleri 4yıl yazılım 5yıl gücenlik güncellemesi alacak
en üst seviye cihazlar tabii iyidir ama tek sebep tabii ki de sağlamlık değil, çoğu telefonun erken yavaşlamasının sebebi optimize olmayan arayüzler ve uygulamalar. s25u ile mi 15 ultra fiyatı aynı kesinlikle alınabilir olduğunu düşünmüyorum, tercih edilebilir olması için fiyatının daha düşük olması lazım bence. performans ve verimlilik olarak s25u'dan farkı yoktur diğer çin telefonlarının, s25'deki işlemci diğerlerinden daha iyi. Ha dersen ki ben düzgün telefon istiyorum fiyatı uygun olsun uzun kullanayım oneplus 13 çok iyidir ama kamerası üzer ama fiyatı da 20k daha düşüktür. Ancak çinli telefon istemediğin için kesinlikle s25ultra

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,025
İsim
Kadir Efe Ulusoy
1742510850280.png

teknik puanda fiyatına göre honor magic 7 proyu tercih ederim diğerlerine göre 15k gibi bir fiyat avantajıyla portre kamera ve bataryada kat ve kat iyi performans alıyorsun honorun tek sıkıntısı şu ufs olayı yani ne fiyatta olursa olusn 1 tık altını koyuyorlar

bana kalırsa SPESİFİK amaç haricinde bir cihaza max 55-60k verilir

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Ensar Polat
Merhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?
Magic 7 pro süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,479
Üyeler
170,366
Son üye
222cortes
Top Bottom