crack le alan kişi aynı oyuna giremezcrack oynuyan kişi orjinal almış birisiyle beraber olarak görüyor mu oyun oynanır mı oynanırsa eyer güncelleme geldikten sonra devam edebilir mi acaba ?
fix atıp girercrack le alan kişi aynı oyuna giremez
Nasıl yapcaz Ablam onu befix atıp girer
orijinal oyunu alan fixi atacak oyun dosyalarınaNasıl yapcaz Ablam onu be
Crack ne ara çıktı abi ya. Daha oyun yeni çıktı oysa.crack oynuyan kişi orjinal almış birisiyle beraber olarak görüyor mu oyun oynanır mı oynanırsa eyer güncelleme geldikten sonra devam edebilir mi acaba ?
Erken erişimden çıkınca tam sürüme de crack gelir mi acaba?orijinal oyunu alan fixi atacak oyun dosyalarına
crack indirende crack oyun klasörüne fixi atacaklar ve girecekler
İlk gün çıktı direktCrack ne ara çıktı abi ya. Daha oyun yeni çıktı oysa.
İsmini unuttum. Harry Potter tarzı bir oyun daha vardı onunda Crack çıktı hemen. Değişik yani. The Forest 2 oynamak için önce sistem topladım şimdi para topluyorum. Crack oyun iyi midir dersek, hayır bence. Hak ve Hukuk denen bir şey var. Ancak bu kadar kısa bir sürede bu oyunların kırılması şaşırtıcı bir durum yani hocam.İlk gün çıktı direkt
Crack oynamak iyi değil tabii ama herkes o paraları veremez ne yazık ki. Hak hukuk da boş, kimse crack oynadığın için ceza vermez. Oynamak istiyorsan indir oyna, paranı toplayınca alırsın oyunu da.İsmini unuttum. Harry Potter tarzı bir oyun daha vardı onunda Crack çıktı hemen. Değişik yani. The Forest 2 oynamak için önce sistem topladım şimdi para topluyorum. Crack oyun iyi midir dersek, hayır bence. Hak ve Hukuk denen bir şey var. Ancak bu kadar kısa bir sürede bu oyunların kırılması şaşırtıcı bir durum yani hocam.
crackle satın alan aynı oyuna giremiyor arkadaşım katılamadı bize.crack oynuyan kişi orjinal almış birisiyle beraber olarak görüyor mu oyun oynanır mı oynanırsa eyer güncelleme geldikten sonra devam edebilir mi acaba ?
Oyunları neredeyse daha çıkmadan torrente düşürüyorlar bizim millet bu konuda hızlı piyasadaCrack ne ara çıktı abi ya. Daha oyun yeni çıktı oysa.