Neler Yeni

son of the forest hakkında

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
crack oynuyan kişi orjinal almış birisiyle beraber olarak görüyor mu oyun oynanır mı oynanırsa eyer güncelleme geldikten sonra devam edebilir mi acaba ?

Cihangir

80+ Gold
crack oynuyan kişi orjinal almış birisiyle beraber olarak görüyor mu oyun oynanır mı oynanırsa eyer güncelleme geldikten sonra devam edebilir mi acaba ?
crack le alan kişi aynı oyuna giremez

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

baranthemosby

80+ Bronze
Crack ne ara çıktı abi ya. Daha oyun yeni çıktı oysa.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

baranthemosby

80+ Bronze
İlk gün çıktı direkt :D
İsmini unuttum. Harry Potter tarzı bir oyun daha vardı onunda Crack çıktı hemen. Değişik yani. The Forest 2 oynamak için önce sistem topladım şimdi para topluyorum. Crack oyun iyi midir dersek, hayır bence. Hak ve Hukuk denen bir şey var. Ancak bu kadar kısa bir sürede bu oyunların kırılması şaşırtıcı bir durum yani hocam.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
İsmini unuttum. Harry Potter tarzı bir oyun daha vardı onunda Crack çıktı hemen. Değişik yani. The Forest 2 oynamak için önce sistem topladım şimdi para topluyorum. Crack oyun iyi midir dersek, hayır bence. Hak ve Hukuk denen bir şey var. Ancak bu kadar kısa bir sürede bu oyunların kırılması şaşırtıcı bir durum yani hocam.
Crack oynamak iyi değil tabii ama herkes o paraları veremez ne yazık ki. Hak hukuk da boş, kimse crack oynadığın için ceza vermez. Oynamak istiyorsan indir oyna, paranı toplayınca alırsın oyunu da.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
crackle satın alan aynı oyuna giremiyor arkadaşım katılamadı bize.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
1-2 sene önce olsa crack tercih etmezdim ancak edenlere laf etmezdim. Şu ekonomik durumda aynı şeyi söyleyemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,336
Son üye
burhan folcord
Top Bottom