Son Windows Güncellemesi

Reaksiyon skoru
22
Öncelikle Hayırlı Akşamlar. Son Windows 10 Güncellemesini yaptığımdan beri Bilgisayarımda yavaşlamalar,anlık takılmalar gerçekleşiyor,Benim dışımda herhangi birinizde de oluyor mu? ve bu Sorunu nasıl onarabilirim?

Ben yapmadım herkezde yanı sorunlar oluyor hemen hemen eski sürümlere dönebilirsin

Öncelikle Hayırlı Akşamlar. Son Windows 10 Güncellemesini yaptığımdan beri Bilgisayarımda yavaşlamalar,anlık takılmalar gerçekleşiyor,Benim dışımda herhangi birinizde de oluyor mu? ve bu Sorunu nasıl onarabilirim?
knk sistemin kaldırmıor olabilir bi sistemini yazabilirmisin

son Windows güncellemesi bozuk deniyor sen yine iyisin mavi ekran yiyenler ve donup kalanlar bile var bir önceki sürümü dönmeye çalış

Ben yapmadım herkezde yanı sorunlar oluyor hemen hemen eski sürümlere dönebilirsin
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk sistemin kaldırmıor olabilir bi sistemini yazabilirmisin
i3 5.nesil
4gb ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son Windows güncellemesi bozuk deniyor sen yine iyisin mavi ekran yiyenler ve donup kalanlar bile var bir önceki sürümü dönmeye çalış
Anladım Teşekkürler

Ben onarım hatasi yedim gunlerdir hicbirsey yapamıyorum sorun gideremedim

son güncellem kötü diyorlar valla ben güncelllemelri kapattım en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,202
Üyeler
187,636
Son üye
furkansal
Geri