Clayz
80+ Silver
Dostlar selam malum olayları bılıyorsunuz herneyse artık o yuhladıgımız amerıkan polısı ve fransız polıslerının yaptıgı muamelelerın aynısını kendı polısımızden goruyoruz 1 kursunlanmadıgımız kaldı herneyse burda polıse dokunma oda sana dokunmasın lafına katılıyorum ama heryerde oyle olmuyo yanı bakırkoy bahcelıevler besıktas gıbı yerlerdeydım ve tanıdıklarım vardı polısler cıdden anlayıs gosterıyo oyle vıdeolardakı gıbı olaylar donmuyo ama gelelımkı ısın cukuru sarachaneye bugun bir story gordum bır polıs kadını kenara cekıp cok afedersınız senın goguslerınde varmıs deyıp ellemıs sonra baska. kadın polıs gelıp tamam artık yapma demıs herneyse bu olayın devamıda baya ıgrenc kadın polısler ses cıkarsanda bırsey olmaz felan demıs kadını salmıslar kadın sıkayetcı olmus cart curt ben sunu goruyorum 1 eylemcının elınde hıcbırsey yok orhangazi evlatları gelıyor ust uste tekme atıyo yere savuruyo ben bu ulkede polısın hıc bır zaman bu kadar acımasız oldugunu gormedım bu olaylar bıttıkten sonra buyuk ıhtımalle boylede olmayacaklar ama bu ozellıkle sarachane cıvarındakı polısler ya polıs degıl ya da farklı bır olay...