🔥İndirim Songmics Obg28B - 5558.80TL

Nuke44

80+
Reaksiyon skoru
276
Merhaba arkadaşlar en son geçen sene 4k ya satılmıştı son zamanlardada 9k olarak satışta gözüküyor akakçede amazonda tekrar stoğa girmiş o aralar satın alan varsa kullanıcı yorumlarını paylaşırsa faydalı olur. Farklı sandalye önerisi olanda lütfen yazsın iyi forumlar.

Screenshot_2025-05-07-00-35-47-273_com.amazon.mShop.android.shopping.webp

Son düzenleme:
Bu ofis koltukları alırken dikkatli olmak lazım. Ben de fileli vardı geçen gün yaslanirken çat diye kırıldı belinden yere kapaklandim
Hawk v4 aldım çok iyimis harbi essege biniyormuşum haberim yokmus biraz paraya kıymak lazım saatlerce başında oturuyoz

Derisi sağlam duruyor ama iç mekanizma sağlam değilse ha bunu almışsınız ha parayı çöpe atmışsınız farkı yok. Mekanizma kolay bulunmaz, kaynak yapılsa dayanmaz fonksiyonlarını kaybeder. 2500e sağlam mekanizma buldun diyelim döşeme yırtılacak takılacak tekrar döşenecek. Astarı yüzünden pahalıya gelir. Bu kadar uzun yazmamın sebebi başıma gelmesinden.
Bu paralara çıkan biraz daha koyup bilindiğini alır. Biraz daha koyamıyorsanız az fonksiyonlu ucuz bir şey alın kırılırsa içiniz acımaz.

Kolçakları farklı modeli kullanıyorum bel açısından en rahat ettiğim ama totomuda en fazla acıtan koltuk 90 kiloyum alt sünger yok denilecek az. Ama bel desteği ve baş desteği bana tam uyuyor. Mekanizmasıda sağlma bir falso görmedim.
1746614141170.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,740
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri