FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Hayır,zaten yılların serverı.O tarz bir şey olmaz.Virüs zararlı yazılım
Hayır,zaten yılların serverı.O tarz bir şey olmaz.Virüs zararlı yazılım
Dostum başlık tamamen büyük harfle yada kelimelerin ilk harfleri büyük yazılır bu kural burada da geçerlidir diye düşünüyorum.(yanlışım varsa düzeltin)Başlığı tamamen büyük yazmak yanlış bilmiyorsam yasak
Türkçede öyle bir kural var doğru ama forumda başlığı tamamen büyük yazmak yasak bunun yüzünden 2 uyarı puanı almıştım.Dostum başlık tamamen büyük harfle yada kelimelerin ilk harfleri büyük yazılır bu kural burada da geçerlidir diye düşünüyorum.(yanlışım varsa düzeltin)
Ben konularda böyle yapıyorum bundan dolayı uyarı yemedim belki senin uyarın gözden kaçmış olabilir eğer uyarı alırsam bu kurala dikkat ederim.(reis biraz daha düşte bizde PC toplayalim yaw )Türkçede öyle bir kural var doğru ama forumda başlığı tamamen büyük yazmak yasak bunun yüzünden 2 uyarı puanı almıştım.
adamlar nefes almıyor bi chest alıcam adam bi anda meteor atıyor perl atıyor bir şey atıyor yanıma geliyor ben vuramadan adam saniyede 10 kere vuruyor nefes al biraz lan terliyorsunGüvenilir fakat oynama tr serverları küfürbaz veletler ile dolu makro desen zaten %70 i makro