Neler Yeni

SONOYUNCU LAUNCHER GÜVENİLİR Mİ?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başlığı tamamen büyük yazmak yanlış bilmiyorsam yasak
Dostum başlık tamamen büyük harfle yada kelimelerin ilk harfleri büyük yazılır bu kural burada da geçerlidir diye düşünüyorum.(yanlışım varsa düzeltin)

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Dostum başlık tamamen büyük harfle yada kelimelerin ilk harfleri büyük yazılır bu kural burada da geçerlidir diye düşünüyorum.(yanlışım varsa düzeltin)
Türkçede öyle bir kural var doğru ama forumda başlığı tamamen büyük yazmak yasak bunun yüzünden 2 uyarı puanı almıştım.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkçede öyle bir kural var doğru ama forumda başlığı tamamen büyük yazmak yasak bunun yüzünden 2 uyarı puanı almıştım.
Ben konularda böyle yapıyorum bundan dolayı uyarı yemedim belki senin uyarın gözden kaçmış olabilir eğer uyarı alırsam bu kurala dikkat ederim.(reis biraz daha düşte bizde PC toplayalim yaw :))

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güvenilir fakat oynama tr serverları küfürbaz veletler ile dolu makro desen zaten %70 i makro
adamlar nefes almıyor bi chest alıcam adam bi anda meteor atıyor perl atıyor bir şey atıyor yanıma geliyor ben vuramadan adam saniyede 10 kere vuruyor nefes al biraz lan terliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,373
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom